I samarbete med WELLANORDIC

Innehåller affiliate-länkar

Upptäck Wella Professionals ColorMotion + som skyddar din färg och ger glans samtidigt som du stärker håret. Med ColorMotion + behöver du inte välja mellan färgskydd eller hårstyrka. Regelbunden användning av ColorMotion+ förbättrar kvaliteten på färgat hår på tre sätt: genom att ge färgskydd i upp till 8 veckor, genom att ge håret glans och genom att stärka hårstrukturen.

ColorMotion + förenar det bästa av Wella Professionals vårdteknik: Free Radicals Protection Technology inkapslar metaller för att minska bildandet av fria radikaler. Hair Surface Polisher jämnar ut håret för bättre glans och hanterbarhet. Wellaplex Bonding Agent hjälper till att rekonstruera inre hårbindningar. För starkare hår.

Jag älskar hur man fick en söt liten kartong som både schampo och balsam kom i. Annars i övrigt märkte jag själv ingen större skillnad på hur glansigt eller hur starkt mitt hår blev.. Men jag älskar doften! Luktar jätte gott så kommer definitivt använda upp de, så att de även Är bra för håret är absolut bara ett stort och starkt +!

#ColorMotionBuzz #ColorMotion #buzzador.

Schampo HÄR | Balsam HÄR

Gillar

Kommentarer