i samarbete med STORYTEL

Varje kväll innan mina gröna ögon slocknar för en natts sömn, så lyssnar jag på ljudbok. Just nu lyssnar jag på "Sista sommaren." En mycket härlig, rolig och fin bok om vänskap, en oförglömlig sommar och jag vill verkligen inte att boken ska ta slut. Den är så så så bra!

Jag använder även Storytel när jag tränar.
Då jag började med löpträning för några veckor sedan så tog jag hjälp från en bok som heter "Börja springa med Storytel". Där har du en coach med dig från start till mål. Han förklarar tydligt vad och hur men även Varför man ska göra si eller så. Det har verkligen hjälpt mig! Och nu längtar jag till mina löp-dagar istället för att se det som något tråkigt eller negativt så vänder jag och ser det som Något otroligt bra och positivt!

Gillar du böcker?

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Storytel fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig! Verkligen så himla bra!

Du kommer till en oändlig värld av ljudböcker och stories. Upptäck prisbelönta deckare, svindlande romaner eller mäktiga biografier, och sortera enkelt böcker på både svenska, engelska, arabiska, danska eller finska.

Storytel är Sveriges största ljudbokstjänst med fler än 300 000 titlar i både ljudböcker och e-böcker. Storytel innehåller massor av unikt innehåll, sk Storytel Originals och har något för alla smaker och åldrar: barnböcker, biografier, romaner, deckare, dokumentärer.

Storytel har något för Alla smaker och åldrar!

Klicka dig vidare till appen
för Android HÄR  |  för IOS HÄR

#storytel2021buzz #buzzador @buzzador @storytelsverige.

GOD NATT. 🖤

Gillar

Kommentarer