Höst lov.

Innehåller affiliate-länkar

TJENA!🌷
Första dagen på höstlovet med båda grabbarna! Har inte gjort så mycket idag.. mest tagit det lugnt tycker jag. Barnen har städa sina rum, vi har varit ute på baksidan o spelat lite fotboll och hoppat i studsmattan (probably for the last time this year.) Spelat lite spel, o bara chillat hela dagen!

Ikväll när jag tog mig ett kvällsbad så passade jag på att slänga i en färgbomb i håret, hade i den i ungefär 10min.. sen körde jag i Fudge Silverschampo i ungefär 2-3min. Återstår att se hur det ser ut i dagsljus imorgon, men kan tänka mig att håret går i en aning lila ton, toppat med lite grått! Aja! Blir bra vilket som. Om tiden finns imorgon, så tar jag fram saxen. Vill korta av håret ungefär 7-8cm.. jag la nämligen märke till att jag har enormt slitna toppar - de måste bara väck!

Sen måste jag ner till stan imorgon. Har tänkt lämna in en påse med lite kläder till Busfrö. Ja men juste, idag bokade jag (äntligen?!) Oliwers kalas i bowlinghallen! Jag har ju Lovat att han ska få ha sitt 8års kalas där, såklart han ska få som han önskar! Min fina 8åring (soon to be!) 🖤

Nu ligger jag i sängen ikväll igen, tänkte fortsätta se ett avsnitt av Originals o sen försöka sova.
GODNATT!

Lite kort information om färginpackningen:
Platinum White Color Bomb. Färgbalsam med direkt effekt som fräschar upp din hårfärg och ger det en ny fräsch lyster och får håret att kännas mjuk och smidigt. Färgresultatet beror på din befintliga hårfärg och hårets kvalité. För färgat hår.

Du hittar den här till ett pris av 139kr.

Gillar

Kommentarer

Yohanna
Yohanna,
den finns på dollarstore för 100kr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229