Home makeover

⬆️ From this ⬆️

⬇️ To that ⬇️

Hej fredag!
Sorry för sent inlägg.. men idag har jag haft fullt upp. Började denna dag med att tapetsera mitt kök. För när vi flyttade till huset för 4-5år sen, så råkade jag av MISSTAG beställa en tapet som hette ICE. Våra målare ifrågasatte faktiskt Niklas då allt i huset gick i gråa färger, o tyckte de var otroligt konstigt att jag beställt en BLÅ tapet till köket. (Ja, den var faktiskt BABYBLÅ!)

Så mina vänner, nu har jag likadan tapet i både köket o i hallen.. likadant golv också, så det blir mer Enhetligt.. o super snyggt helt ärligt! Köket kändes dessutom mycket större. Sen att jag flyttade upp gardinstängerna ett par centimeter - gjorde ju också att fönstren blev större! NICE NICE! 👌🏻👌🏻✨

Sen har jag letat efter nya posters på nätet, kommer nog göra en beställning på måndag när lönen kommer. Antingen kaffe bönor o beige ton.. eller kökstavlor i svartvitt. Kan inte riktigt bestämma mig..

Next up; is the fkn YELLOW KITCHEN.. men det får bli till sommaren o semestern, då det kommer ta rejält med tid! Tänker inte försöka göra de under en helg.. för tänker göra det riktigt riktigt noggrant! Så nu ska det spånas efter lite inspiration på köksluckor... alltså färgen såklart! Det är inte säkert det blir vitt ;) Kanske lutar åt grått.. eller varför inte svarta luckor när vi har svarta ”vitvaror”? Aja, återstår att se framöver vad vi väljer!

Ville bara uppdatera er innan jag tänkte sova.
Ska upp tidigt imorgon, för det här är min jobbhelg!

Ha en skön natt! GOD NATT!
Krams/🖤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229