Helgen går mot sitt slut 🌸

Kvällens fina ni 💗💗
Helgen går alldeles för fort tycker jag. Skulle behöva ha minst en dag till på helgen. Det vore väl nåt? Införskaffa typ fredag eller måndag till helgdag! Det tycker jag att vi röstar på!

Skämt o sido! Hoppas er helg har varit super! Min har varit rätt lugn! Tar det lugnt till 90% av dygnet känns det som, vilar upp mig rejält när vi är hemma hela familjen! Men imorgon börjar vardagen igen. Jag ska till sjukgymnasten på förmiddagen för att testa ut en Tens-apparat. Får hoppas att vi hittar en som passar mig och min värk! Det vore ju susen OM en sån liten apparat kunde göra så min värk släpper helt, eller åtminstone för en liten stund! För just nu är jag "rätt van" vid att ha ont exakt hela tiden. Skulle vara skönt om man kunde få känna sig lite mänsklig igen. Utan värk. Utan trötthet. Ja, som mig själv! För bara en liten stund! 🙏 Håll tummarna för imorgon!

Sitter i soffan o kollar på finalen av Counter strike - DH Masters. Jag hejar på det danska laget North!! Heja heja! 🇩🇰 Får se när detta är slut, om vi kanske ser en serie eller någon film innan vi går o lägger oss. 💗

Fortsatt fin kväll! 🌸
KRAM

  • life
  • Nära Västervik

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229