Helgen går mot sitt slut..

Idag har vi varit i simhallen med våra småttingar. Det var roligt måste jag säga. Både Oliwer och Otis verkade tycka om det. Oliwer kanske tyckte det var lite för kallt dock, då han hackade tänder när vi började plaska. Men de gick över efter ett tag. Det kanske blev varmare med tiden vi låg i bassängen, eller nåt. Det roligaste måste ha varit då Oliwer "paddlade" sig fram i vattnet. Du söta och duktiga bebis :-) Detta var absolut inte sista gången vi gick till simhallen, hoppas snart det blir av igen!
Efter simhallen gick vi hem till oss, tog fram utemöblerna för en kaffe på balkongen. Det var härligt när solen tittade fram. Sen begav vi oss till Willys, på vägen dit träffade vi Linda och Fabbe. Grabbarna kikade på deras nya hus medans jag och Elin stod utanför med barnvagnarna och pratade med Linda. Det kommer bli kanonbra erat hus, Linda. :-) Önskar er all lycka!
Willys, here we come. Handlade inför grillningen. Blev fläskkotletter med potatisgratäng. :-) Maten var helt okej, om man bortser från det röda ;-) Vi satt och pratade om mängder med saker, de va längesen man skrattade så mycket! Det var så himla trevligt! Tack för den här dagen! Ni är bra underbara :-)
Kom hem för en stund sen. Oliwer har fått lite mat och nu är det big brother på tv. Mina ögon går i kors då jag är jättetrött. Ska bara skriva färdigt här, sen går jag och lägga mig. Jag ber till Gud eller någon Där uppe, att jag får sova inatt. Snälla! Jag behöver det. Oliwer behöver det. Niklas behöver det. Jessica behöver det. Vi alla behöver det! Vi hoppas självklart på det bästa! Det var allt för mig för idag.. vi hörs igen imorgon! Wish us all, good luck. Night night. /Kramar. ?
( Bilder från denna dag kommer imorgon. Måste redigera de och det orkar jag faktiskt inte göra nu. Så godnatt! )

Gillar