Hej fredag, hej helg!

Inatt har nog varit den värsta natten i mitt liv. Oliwer har vaknat med 1h mellanrum efter kl 24 inatt. Och man blir ju inte direkt på ett bra humör när ens son inte sover som han ska. Plus så blir jag lite orolig att det är något fel med han. MEN jag tror faktiskt, (min inre känsla säger mig!) att han inte blir mätt på sin mat han får så jag ska faktiskt ta och byta till nr 2 idag. Ska gå och handla en sen, så får vi se hur de blir inatt. Blir det samma visa inatt igen då får jag ta och kontakta någon.
Nu ligger han i sitt babygym och leker lite. Han fick nyss sina D-droppar och lite vatten. Från och med idag ska jag ha en flaska vatten (självklart kokt) till hands ca. 50ml som Oliwer kan ha o dricka om han blir lite törstig. Tänk hur mycket energi de små gör av med och så törstig han kanske egentligen är. Stackarn. Så nu blir det lite nya rutiner igen! Han börjar ju faktiskt bli en stor pojke nu ju! Mitt älskade hjärta!
Förutom att man är trött idag så skulle jag ha träffat mina älskade vänner, Jossan & barnen och Lisa & barnen. Men eftersom det blev lite komplikationer så ska vi försöka ta en liten middag imorgon istället då Lisa också fyller år. Så det passar ju kanon! Får se vad våra grabbar säger om det bara ;) ..det skulle vara så himla trevligt! Men vi får se som sagt!
Annars idag blir det väldigt lugnt! Har och kommer fortsätta min dag i soffan och framför tvn. ~ Nu ska jag se färdigt på våra bästa år! Trevlig helg. Kramar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

JAG ÄR KÄR!

.. jag är kär i dig Niklas . Du lyser upp min dag. Älskar dig!

Gillar

Kommentarer