Gym med bästis + Magsjuka + Körskolan

Igår morse så mötte jag upp min bästis Lisa, för ett pass på gymmet tillsammans. Tog oss typ två timmar att gå igenom de flesta maskiner tillsammans, men jag måste säga att jag är mäkta imponerar över hur stark hon är! Wow, shit! Galet vilka muskler den kvinnan har. Själv är jag så fruktansvärt klen i överkroppen, så den ska tränas lite extra är tanken.

Efter gymmet åkte jag o Isak hem, för att sen fixa o dona lite ute i trädgården. Dagen gick i ett, men vi fick mycket gjort under kort tid. Tanken är att vi ska lägga markplattor till sommaren, men underlaget är så tråkigt o tar sån tid - så igår när jag började så var min tanke att ”om jag bara tar tag i det nu så behöver det inte ta oss hela semestern sen”.. lite som hjälp på traven.

Sen vid 18-ish kom min mamma hit för att sitta lite barnvakt då jag o N skulle ut o övningsköra lite såhär kvällen innan min första körlektion på körskolan.

Sagt o gjort, så när vi kom hem - kom vi hem till en magsjuk liten Isak som kräkts ner hela vardagsrummet! Ja, literally! Stackars liten! Och stackars min kära mamma!!!! 🤮♥️

Så den här natten var allt annat än Rolig! Men min lilla pojke skötte det så gott han kunde, trots att han däckade emellanåt så kunde jag inte låta bli att ligga o bara lyssna på hans små andetag. Lilla älsklingen! Så himla duktig!!! Jag är så stolt!

Han har inte ätit något under dagen eller med andra ord på 24h- utan han har endast fått i sig vätska.. men ungefär kl 18, idag fick han i sig En pannkaka, som han dessutom fick behålla! Den här mamman jublade av glädje! En timme efter så fick han en, två tuggor på en hemmagjord hamburgare... som han också fick behålla! Tjoho! Skönt!!!! Förhoppningsvis vann vi över baskiluskerna även denna gång! 🙌🏻

Idag har jag varit o kört på körskolan för första gången, och det gick också bra! Ska tillbaka imorgon, då ska vi träna mer på 2:ans och 3:ans växel, så det sätter sig i ryggmärgen. Det ska Inte bara övas in för stunden utan det ska ju Sätta sig för livet!

Det var super kul idag. Lite nervöst men det är väl typ allt första gången? Nu är även Risk 2 inbokad på schemat... iiiihhh 🥰 Sen blir det Risk 1 någon vecka senare. Skönt o ha de två avklarade.. så kan man endast fokusera på körningen o teorin. Woh! I’m getting there, one step at a time.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229