Godmorgon torsdag

Godmorgon bloggen. Idag är de torsdag, vilket menas att det snart är helg igen. Veckorna går så himlans fort. Natten har gått bra, jag somnade runt kl 23 igår och vaknade vid 04 inatt. Oliwer ville bara ha nappen. Vi somnade om till 5.30 - gav Olli lite mat ( han åt bara 40 ml) och sen vaknade vi inte förrän kl 7.30. Låg kvar o grisa lite i sängen till lite innan 8 då vi gick upp. Då var de gröt som stod på schemat, och medUcinen. Sista dagen idag, så får vi hoppas att skiten" inte kommer tillbaka. :-) Peppar, peppar!
Imorse kom min mamma på lite besök. Jag hade visst min telefon på ljudlös, så eftersom jag inte svarade på mobilen så kom hon till mig istället hehe, söt min mamma är! Ja, hon är underbar ska ni veta! Lekte och busade med oss.. Oliwer verkligen älskar henne. Leendet sitter ända till öronen när han ser mormor haha. Sötnos! När Olli blev trött så la vi han i sängen o lät han vara lite i fred. Det funkade ett tag - då väntade jag i ungefär 3 minuter tills jag gick in i rummet - vände på han och gav han nappen .. OCH gissa vad som hände! Han somnade! Så himla roligt att det fungerade på "första försöket"! Så nu, hädanefter, ska jag försöka lägga ner han i sin säng. Tro mig, jag orkar verkligen inte hoppa/skumpa med han längre nu när han väger en hel del..
Idag ska vi träffa kära Gabriella. Fika och snacka lite skit. Finfint! Och så får vi se vad som händer till kvällen.. Det blir nog en bra dag de här. Ska ta och kolla på gårdagens avsnitt av Big brother. Och när Olli vaknar så ska vi ta en promenad till "Seven Eleven" för jädrans vilket gott kaffe de har där. Mums! Vi hörs, kompisar! / PUSS på er. ?

Gillar