Godmorgon onsdag

Natten har gått bra. Jag färgade håret och brunade kroppen lite när vi kom hem igårkväll.. men när det var klart så gick jag o la mig. Klockan kanske hann att bli 22.30. Oliwer vaknade vid 7.20 imorse o ville upp! Duktig pojke :-) Blev lite sovmorgon idag.. jämfört med igår! ;)
Det snöade enormt stora flingor imorse, och nu regnar det istället. Det gör inget, huvudsaken är att det blir sol på lördag så blir vi alla glada. Pratade med mamma för en stund sen, hon berättade att pappa måste jobba på lördag så han kan tyvärr inte komma på dopet! Mycket tråkigt!
Idag hade vi bestämt att träffa lisa och Elias. Men nu har de gått o blivit sjuka så de är bättre de är hemma o kurerar sig till lördag. :-) Tänkte då ta en promenad ner till Niklas jobb sen istället. Men iom att det regnar som det gör och när det är så kallt som det är, så vet i tusan om jag vill bege mig ut med barnvagnen. Får se vad vi har ork o lust till o göra när Oliwer vaknar. Hoppas ni får en fin dag iaf, sötnosar. / Kram på er.

Gillar