Godmorgon Oktober

> Då går vi in i en ny och spännande månad! Och så är det så kallt i lägenheten att jag tror jag ligger kvar under täcket hela dan idag med :P Hösten är verkligen här! Dessa underbara färger, orange & gult. I love it! ?
Fredag är det idag också vilket innebär att N slutar redan vid 12 plus att det är Idol-fredag! MEN också Innebandy-fredag. Det är ju fasen att de satt de på samma dag och ungefär samma tid som Idol. Får se om man orkar ta sig dit idag. Börjar trots allt kl 20.30. (lite sent för mig) Men får se vad jag gör.
Ska även idag åka till Jysk för att hämta hem N's nya datastol. Den kommer passa så bra inne i sovrummet! Kan också hoppas att N orkar bygga spjälsäng idag. ;) Skulle vara roligt om man kunde få upp den. Inte för det är brått men man vet ju aldrig. Ja, juste. Ska upp på vinden sen också. Kommer ihåg när jag rensade min garderob i somras.. Då slängde jag även i 2 stickade tröjor jag säkerligen kan ha idag. Det måste jag gå upp och kika efter, för tänk om jag kan ha de ;) Wuhuu vad glad jag kommer bli då! Nu ska jag ta och kolla på första avsnittet av "Hellcats". Tror det är en bra serie. Vi hörs sen! ?

36 dagar ?

Gillar