Godmorgon!

Kl är 10.03 .. vaknade precis. Att jag alltid ska vara så trött när jag vaknar. Det är sjukt! Sover ju för att vara pigg dagen efter, men icke. Så är det med de! Idag är det jobb, och jag såg att jag inte börjar jobba förrän kl 16 idag. Hm. Läskig tur att börja vid 4. Det är bara att göra som de står på schemat. Så idag ska jag inte köra skiftet, men de kan va skönt med lite förändring faktiskt!! Jag såg också att Lördagen den 21 (BARNBIDRAGSHELGEN) ska jag och Johanna köra tillsammans. Say Bye bye to medarbetarLinda and Hello to the arbetsledarLinda :) Gött ju!

När jag vaknade gick jag ut i köket, och vad ser jag genom fönstret? JO, det snöar!! Vilken hemsk syn, men vad vackert det var. Sprang till vardagsrummet för att ta kort, men snön ville icke vara med på kort.. de slutade snöa med andra ord. Så idag, den 4 november kom första snön. KAAALLLTTT!!! New Moon, premiär 19 november
Torsdagen den 19 november slutar jag vid 22.30. Det kan vara så att jag Jossan och Jessie går på New Moon på natten, då den har premiär. Måste bara höra med Jossan om hon kan .. För om hon kan så blir det att boka biljetter direkt. Såg på sf.se igårkväll att de va väldigt mycket platser kvar, som tur är!!! Apropå Jossan, hon kommer till mig runt 11 idag. Ska fotografera William i tomtedräkt :) Det är bra att vara ute i god tid.. Snart måste det inhandlas julklappar. Dock så köpte jag och Niklas oss varsin laptop igår, så det blir som en julklapp till oss!! :)) I år ska jag skriva upp allas namn på en lista och vad vi ska köpa till de, än att bara gå i affärer och ta något. Det är en bra plan!! Jag undrar om min klänning kommer idag.. Spännande!! Hoppas, hoppas, hoppas. Kommer springa ner till brevlådan typ 20 gånger innan jag börjar jobba. (Har ingen koll på när postgubben brukar komma). Det är drygt en timme kvar till Jossie dyker upp. Måste plocka undan lite här hemma! Ha de så bra, allesammans! /Puss på er.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229