Godkväll kära bloggläsare!

Hoppas ni haft en riktigt härlig torsdag! Själv så har jag haft fullt upp hela d agen. Syster Jessica dyker upp här ungefär till 10.45 och då ser vi på sista halvtimmen av Våra bästa år. Sen dyker Syster Emma upp och då börjar vi med att baka mera kakor. Idag blev det rulltårta, choklad snitt (fast i rund form :P) och en bränd sockerkaka (som jag Inte tänker bjuda på :P) Igår bakade vi bullar, muffins och kärleksmums. MUMS säger jag bara. Verkligen bakad av kärlek ;) Tack så mycket för hjälpen, sis!
Efter bakningen städade vi hela lägenheten. Jag dammsugade och Emma skurade golven, och så möblerade vi om i "finrummet" och bytte gardiner. Blev riktigt fint om jag får säga det själv ;)
Sen tog vi vårat sunda förnuft till fånga, begav oss ner till Niklas jobb (typ 2 mil härifrån ;P nej vars men säkert 2km) sen bort mot VO och upp till skogen och tillbaka upp till ÖB och Willys där vi handlade lite smått inför middagen idag. Det blev "Chicken Thai wok", men de va sådär. Hade ju inte de där "riktiga" nudlarna så blev äckel-nudlar istället. Usch fy :P Kladdiga och dana. Efter maten gjordes det fruktsallad med grädde och glass ;) Lyxar till det ordentligt en torsdagkväll som denna!! haha. Bjöd över Andreas också. Så såg vi på film "Prince of Persia". En film som var sisådär från början men som blev bättre med tiden.. Inte direkt någon "Linda-film" men de behövs se såna ibland då man uppskattar sina "filmer" lite mer ;-)
Och efter filmen tog man en dusch och nu sitter man här framför lille lappisen. Pratar med Jessica lite medans Emma står och plockar ur diskmaskinen. Skaplig "lill-mamma" hon är :-) Apropå det, mamma ligger kvar på sjukhuset. Förhoppningsvis kommer hon få åka hem imorgon. Skulle vara kul då vi ska ha födelsedagskalas i helgen då både Niklas och jag fyller 25. :D Vad gamla vi börjar bli, babe! ?
Nu ska vi prata vidare lite här innan det är dags att gå och lägga sig. Fortsatt trevlig torsdag kväll. /P U S S från mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229