Godkväll

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er, godingar! Hoppas ni haft en bra tisdag!
Barnen har idag varit hos sina morföräldrar då jag har jobbat kväll och pappan har varit på föreläsning med sitt jobb, så det blev rätt "sent" med läsningen, och nattningen mot vad det vanligtvis brukar bli här hemma. Får hoppas att barnen somnar gott i sina sängar, och att de bägge två vaknar pigga o glada imorgon bitti.

Jag jobbade med Emma för första gången idag, så himla kul! Har saknat henne enormt och nu är vi kollegor igen! Var en bra dag på jobbet för övrigt, även om de emellanåt var väldigt segt. Julen är nu på ingång på Riktigt, med julkulor och granar.. Jisses! Hittade däremot Det absolut bästa idag.. som jag ska köpa imorgon!! Kommer tipsa om det på bloggen imorgon eller på torsdag så håll utkik vettja! ;)

När vi kom hem så hade både barnen och jag fått post. Jag fick mitt paket från Bubbleroom och barnen från Lillster. Och på bilden nedan ser ni mina Camo pants och min Camo hoodie, i sånt underbart skönt material... HELT KLART NYA FAVORITPLAGG! De kommer från bägge två från Bubbleroom och du kan klicka på bilden nedan så kommer du direkt till produkterna. =) Det pågår just nu en enorm rea så passa på att klicka hem lite fina kläder nu!

Nu ska jag också börja tänka på refrängen, tvätta bort smink och borsta tänderna.. och sen är det dags att krypa ner i min sköna säng. Godnatt finisar, vi hörs igen imorgon!

Gillar