Goddagens!💕

Helgen börjar gå mot sitt slut. Har hunnit med en hel del när vi varit lediga hela familjen. Igår hade jag och stora grabben lite egentid, käkade lunch på donken å åt lite glass i hamnen i värmen. Gick även en runda på stan, Oliwer hittade en penna med olika färger som man själv hade när man var liten. Och så köpte vi ett par leggings åt lillebror. :)

Sen gick vi på dagens nöje, på Bio och såg på Hitta Doris. Hade köpt med oss lite godis och dricka så vi köpte bara popcorn. Måste säga att filmen var grymt bra. Måste köpa hem den sen när den kommer ut på film! 👍😃

Sen kom mormor och skjutsade hem oss till pappa Niklas, Isak och Johan. Där satt vi o kollade å fotboll hela kvällen. Men kl 21 var jag så trött så gick o la mig o somnade rätt gött. Sov hela natten, utan att vakna en enda gång. :)

Idag styrde vi bilen ut till Lysingsbadet där barnen lekte av sig en stund i lekparken. Lite familjetid innan vi åkte hem till barnens farmor o farfar för lite söndags-middag 😃 Blev kyckling och potatis, riktigt smaskens! Nu sitter vi i varsin soffa o jäser efter middan. Isak tog sina nappar och la sig i soffan o somnade direkt. När han vaknar så är de dags för lite efterrätt. . 😊 Sen blir det o åka hem o tvätta det sista i tvättkorgen.

Hoppas Ni har en helt underbar söndag! 🌸

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229