Fredag 3 december

Igår var internet nere från morgon till natte tid. Så blev aldrig något inlägg. Skriver ett litet nu om igår och idag.
Torsdag 2 december: Mormor kom och hämtade mig och lillen lite efter 10 tiden, åkte hem till gammelmormor. Åt lunch och fikade. Mycket trevligt!! Oliwer låg mestadels och sov. Lilleman :) Vid 12.30 mötte jag och systerJ upp Gabriella, så gick vi en sväng på stan plus tog en fika på Kaffe Kannan :) Det var jätte trevligt. Sen skjutsade Gabbi hem oss, tack ännu en gång!! :) Sen blev det en väldigt lugn kväll framför tvn för oss båda! Oliwer sov mest hela dagen, då han börjar bli förskyld. Vid 23 tiden märkte Niklas att Oliwer var lite "varig" i ögat. Så ringde till 1177 som sa att vi skulle badda med ljummet vatten bara.. så ska det försvinna av sig självt. Han somnade vid 1 och vaknade igen vid kl 6 på morgonen :) Snacka om att vara helt slut, eftersom han sover så länge och hela natten :D
Fredag 3 december: Bytte blöja och gav han lite mat då vid kl 6, var vaken till Niklas klocka ringde vid 7.20. Somnade om igen till kl 9 då vi gick upp. Mer mat och blöjbyten. Tyckte det var något konstigt med grabben, ögat är "varigt" igen.. så Niklas ringde till våran sköterska på bvc som gav oss en tid vid 12.15. Väl där nere så säger hon att vi skulle badda vidare med ljummet vatten. Och att vi skulle köpa saltlösning för förkylningen ska försvinna. Fick också antibiotika för hans "torsk" som har kommit tillbaka! Usch, suck. MEN nu hoppas vi verkligen på att det kommer försvinna med denna medUcin som han ska äta i 4 veckor! Stackars liten. MOSTER JESSICAS FEL. Hon var förkyld i måndags när hon träffade Oliwer. Fasen också!!
Det är inget man tänker på, tyvärr. Men efter bvc så mötte vi upp Niklas och Andreas som satt och fikade på Sahara. Jessica kom förbi en sväng också.. Sen gick vi vidare till apoteket och köpte all medUcin och sen sa vi hej till mormor ingela :) Kom hem från stan lite innan 15.30, gav Lillen lite mat och GUUUD vad tuttig han var. Han kanske märker att jag ska gå hemifrån för en stund. Har gjort mig iordning precis. Ska ner till jobbet och Sahara för lite julbord med jobbet! Tänkte det skulle vara trevligt för bara några timmar :) Socialt om inte annat. Men lille Oliwer är inte glad på mig alls. Han gråter till och från.. så vet inte om det har med att jag ska gå snart. Han kanske känner det på sig? Jag kommer ju snart hem igen!! :)
Som sagt, så ska jag gå ner till Sahara nu för lite julbord med jobbet. Det ska bli trevligt! Vi hörs lite senare med ett litet bild inlägg ;) Jippie!! Ni måste ju se så stor min pojke blivit :D Ha en fortsatt trevlig fredag allesammans. /Kram från mig.

Gillar