Fredag

Idag har jag och barnen varit lediga. Dock sov Oliwer hos mormor och morfar över natten men var och hämtade han efter lunch, så skjutsade de ner oss till stan där vi träffade Lisa och Elias en stund. Handlade färdigt alla paket till klappleken, så i helgen ska alla klapparna slås in så man kan se vad som fattas, eller vad som mer ska köpas. Jobbar öppning i helgen och på måndag så hinner springa i affären efter jobbet om det ska va så, även på tisdag då jag e ledig igen :) 

Idag träffade vi - jag, Emma, Josse och Embla på jobbet. Gick och satte oss på Espresso House och pluggade lite inför kurserna vi ska gå i januari samt mars. Är så jäkla nervös, kan verkligen ingenting känns de som. Och innan nästa vecka någon gång så måste jag försöka göra ett prov som jag måste klara också. Så det får bli efter jobbet i helgen!

Har fått schema ända till februari idag också, och jisses så tomt det såg ut i Januari men så kom jag ju å tänka på att vi åker till Thailand haha. Rätt gött att man kan börja räkna ner dagarna på riktigt snart. <3

Nahe, dags för sängen kanske.. ska upp tidigt imorgon.
Godnatt

  • Postad i: Livet

Gillar