Förvärkar + Google is my friend!

Ja man kan ju undra hur länge man ska gå runt o ha det såhär?

Dessa förvärkar hade jag totalt glömt bort. Jag kände av någon enstaka med Isak bara och Oliwer kommer jag helt ärligt inte ihåg. Och med den här lilla busen, det här är ju rena pest o pina. Vet att jag fick mina första förvärkar runt den 20 dec. I en och en halv månad ... det är ju inte konstigt att man för varje dag Tror det ska sättas igång! Har varit ute o gått en lång promenad med min lilla lillasyster idag. Vi passade på att äta en lunch på Maxi med vår andra syster också innan hon skulle åka o jobba. Efter promenaden så kändes det i ryggen - men efter lite vila så försvann det. Men hoppade ändå en liten stund på Gymboillen. Dock nu ikväll molar det som tusan nertill magen och nertill i ryggen. Har även fått som kramp i mina lår.

Har idag den där Halsbränna from Hell!!!! Så knaprar Gaviscon som oftast brukar hjälpa !!! Angående den där roliga Slemproppen, den har gått i bitar till och från i en vecka nu, så nu vill jag ha minsta tecken på att slutet är nära. Känns inte som man har någon större ork snart 👶🏼🥱 Man har trots allt Det Jobbigaste kvar - Självaste Förlossningen och den måste man ha ork till!

Tog ett blodtryck innan jag gick upp på övervåningen för att sova, det låg på 130/90 och så hade jag en puls på 105. Märkligt?! Så jag började googla och fick fram detta:

" Symtom på högt blodtryck hos gravida kvinnor:
Det kan vara svårt att som gravid upptäcka högt blodtryck. Din kropp genomgår redan en så stor förvandling att det är svårt att skilja symptomen åt. Hos några visar sig högt blodtryck som huvudvärk och andfåddhet. Vid mycket högt blodtryck kan du uppleva symtom som ögonflimmer, magont, vatten i kroppen, inre oro, illamående och som skrivits ovan, huvudvärk och andfåddhet.

Några av dessa symtom kan också vara ett tecken på havandeskapsförgiftning. Oavsett, bör du alltid kontakta läkare för undersökning."

Så imorgon bitti blir det till att prata med en läkare om detta.

Gillar