FÖR ATT JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!

Nu kan jag berätta att efter 2st kuggade prov blev jag ÄNTLIGEN Grön på skärmen! Äntligen fick jag mitt godkända prov som jag väntat på att få se sen första gången jag skrev upp den 15/8. Men då kuggade jag, så beställde en ny tid direkt, blev den 3/9 i Oskarshamn - men kuggade även den gången också.

Idag åkte jag o sambon till Vimmerby där jag hade bokat mitt prov denna gång. Jag tyckte inte att det hade gått så särskilt bra på sista tiden, tycker jag börjat deppa mer o mer.. och liksom nästan tröttna på detta. Till o med timmen innan, när jag fick 54 poäng av 65 möjliga. Det var ju bara ett test på telefonen. Men kände ända att jag Blir inte förvånad om det är Rött på skärmen. typ Så dåligt kändes det. Även om provet i sig kändes skit bra rent ut sagt. Jag kunde ju "alla frågor" kändes det som. Förlorade dock 3 min för vi va tvugna till att starta om min dator då den hängse sig i något x1000-zoomläge.

Jag vet att jag kollar klockan med jämna mellanrum. Jag läste frågorna fram o tillbaka och jag tog det lugnt! Körde helt på en annan teknik än tidigare, sen var jag nog Mer påläst i huvet då jag suttit konstant varje kväll i en månad o pluggat o pluggat. Något satte sig o det var ju bra! Det verkar ju ha funkat för det stod med stora Gröna bokstäver "Godkänt!" på skärmen när jag klickade mig vidare till "Rätta provet"! Men nervositeten då, den är inte att leka med!

Jag satt längst av alla - hela provtiden och var sist ut från lokalen eller rummet som vi satt i. När jag läste godkänt så kom världens största suck, men på ett glädjande sätt såklsrt!! Sen när jag vände mig om till läraren eller inspektören som satt bakom mig - då säger jag till henne "Äntligen, det blev tredje gången gilt." Hon blev lika glad som jag själv. Sen när jag öppnar dörren så sitter min älskade Niklas där utanör o väntar på mitt besked. "Hur gick det?" frågar hab, då brister en lycka i mig o jag svarade "Jag klarade det, jag böev godkänd". Jag bara grät av lycka, och han med! Stod o skakade som ett litet asplöv när han ber mig kolla efter provet på telefonen - liksom tänk om jag läste fel? Men vi fick upp provet och det står så fint Prov B Resultat Godkänt. Ni som varit där i samma sits, ni vet känslan! Den är så totalt obeskrivlig!

Nu är jag alltså berättigad att få köra bil. Helt själv! Wow, det här är så stort!

Imorgon är jag fortfarande ledig o ska iväg på både möten på morgonen och eftermiddagen, så tänkte börja med att lämna av mina pojkar i skolan. Jag har fått låna mors lilla bil som är en Manuell växlad. För den nya bilen som N och jag köpte i somras, den är en Automat. Jag vill ju likson köra en manuell bil såhär i början .. end of story. Men ska försöka hitta en billig o bra liten bil som man kan ha o köra i stan med. 😊

För nu har jag äntligen tgit körkort! Bättre sent än aldrig! 🚙

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229