Film fredag 🌸

God kväll fina ni! 🌸
Idag har vi legat sjuka hela dagen, både jag och min lilla mini.. med både feber, och hosta, Isak är förkyld också. Usch! Det är väl nån smeta som går antar jag, det är inte kul nånstans! Isak o jag har varvat med Netflix mellan soffan och sängen. Vi har försökt kurera oss så gott vi kunnat, imorn är det jobb igen för min del. Känns spännande att få vara med på en stängning - en lördag dessutom! Hoppas såklart att det kommer gå bra!

Har sett på två filmer under dagen som jag varmt rekommenderar. Så har ni Netflix, så se de där!! Den första jag såg heter "that awkward moment" med hottien Zac Efron. Den handlar om tre killar som plötsligt blir singlar alla tre, om hur de festar och spanar in brudar. Tills de en dag går bakom ryggen på varandra. Blev enormt mycket skratt under filmen, lite sådär "fånigt skrattig" men absolut visst är den sevärd!!

Och den andra jag såg heter "10years" med många kända ansikten men främst snyggingen Chunning Tatum. Filmen handlar om en reunion där gänget eller skolan ses 10år efter they graduated. Mycket men ändå lite har hänt under dessa 10år. Blev många tårar till denna fina film!! Varför har jag inte sett den tidigare liksom??!!

Ha en fortsatt fin kväll!
/ Linda 🖤

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229