En vända till akuten.

God kväll fina ni🌷
Imorse hade jag en till röntgen, där de skulle kolla om mina stenar i njuren är borta. Jag åkte bussen till stan, o de gick jätte bra. Även på sjukhuset! När det var klart, så skulle jag hinna med bussen hem, men fick gå lite fortare än vad jag egentligen är kapabel till!

En stund efter jag kommit så gick jag o satte mig i busskuren, sitter o tittar på alla bilar som åker förbi, men jag började känna mig lite för konstig så tog upp min telefon i väntan på bussen! Vet med mig att jag sitter o funderar på min splint jag har, ”hur länge ska jag behöva stå ut med den”, ”när ska jag få bli frisk”, ”ska jag må såhär hela mitt liv” ... ja, tankarna flödade och...

...bara några sekunder senare så började hela mitt huvud att snurra, fick en enorm hjärtklappning, fick jätte ont i Hela magen, jag började känna mig illamående, jag tappade känseln i fötter, händer och det läskigaste av allt var när jag kände att mina läppar började domna bort....!! Så jag ringde min mamma men det var upptaget. Vet att jag då tänkte att det snart kommer lugna ner sig... MEN tji fick jag! Det blev snarare värre så fick lägga huvudet mellan benen... plus att jag får lägga mig plant på bänken (ni kommer ihåg att jag skrev att jag sitter i en busskur MITT i stan!! Kan ju undra va de alla tänkte om mig!!! 😂😞) Det åker massvis med bilar förbi mig, några saktar in och det går även folk bredvid mig men INTE EN ENDA försökte lugna mig eller kom o fråga vad som var felet. NEJ INTE EN ENDA PERSON! Vad fan är det för fel på våra medmänniskor? Vart har världen tagit vägen? Tänk om jag hade satt något i halsen o höll på o kvävas till döds, FRAMFÖR alla dessa människor! Usch!! Tur det inte var så illa! ÄVEN om det kändes som jag skulle dö rent ut sagt!!

Sen ialf, så ringde jag mamma igen som ville ringa ambulans men här kommer jag ihåg att jag inte knappt kunde prata, men hade ändå mamma kvar i telefon en stund till.. innan jag sa åt henne att jag skulle ringa Niklas. Min älskade Niklas!! Två sekunder tog de tills han var hos mig! ❤️ Han kom o typ ”bar in mig” i bilen o skjutsade mig till akuten.

Väl på akuten togs det prover, blodtryck, feber-koll, lyssnade och kände på mage o hjärta, plus ett EKG för att kolla så de inte var något fel på mitt hjärta. Proverna visade inget förutom vita blodkroppar men det visste vi sen innan med njursten och infektionen.. så det blev någon form av Blodtrycksfall eller Ångestattack.

Jag har aldrig någonsin mått såhär dåligt, yrseln sitter i fortfarande plus att jag har ont i Hela magen o inte bara på höger sidan som jag haft tidigare. Ångest? Depression? Blodtryck? Attack? Ja frågorna är många och jag vet ingen som sitter på svaret! Ja värre har man ju varit med om! Fy fan! Har vilat hela dagen, druckit massvis med vatten.. men likt förbannat är jag Så trött o helt orkeslös!!! Jag vill bara att min kropp ska kunna samarbeta med mig! För Jag vill Bli FRISK!!

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229