En tokig morgon?!

Morning beauties! Hoppas ni sovit gott! 💗 SjĂ€lv har jag haft en otroligt rolig morgon - haha ironisk kan jag oxĂ„ va minsann!

Barnen lÀmnades i skolan och pÄ förskolan, morgonen gick rÀtt bra. Det Àr bara det att jag Àr sÄ frustrerad över att jag "glömmer" saker typ nÀstan hela tiden. Som den hÀr morgonen, nÀr vi kommer till förskolan sÄ ser jag att alla barnen har regnklÀder med sig - pÄ sina platser. Jag ser att Isak Àr den enda som inte har nÄgra pÄ sin plats. En fröken hjÀlper mig hitta nÄgra "lÄneklÀder" men jag inser snabbt att det inte finns alla storlekar. SÄ jag cyklar hem, med tanken att hÀmta barnens regnklÀder. DÄ började smÄ droppar komma frÄn himlen, sÄ jag cyklar lite fortare Àn vanligt. Jag kommer hem, plockar ihop barnens klÀder och cyklar sen snabbt tillbaka till skolan o lÀmnar Oliwers pÄ hans plats och sen förskolan - till en fröken, sÄ Isak inte sÄg mig.

Sen ska jag dĂ„ cykla hem. I ÖSREGNET. AlltsĂ„! Det regnade sĂ„ mycket sĂ„ det liksom kom in vatten i mina fickor pĂ„ jackan! O dĂ„ var man ju livrĂ€dd att telefonen skulle gĂ„ sönder - Ă€ven om det Ă€r en iPhone 7 plus jag har. Jag cyklade det fortaste jag kunde! MĂ„ste sett himla roligt ut! 😏😅

Men iallafall. Den hÀr dyngsura morsan kom hem iallafall! Jag överlevde regnet! O nÀr jag kom hem gick o bytte klÀder. Sen nÀr jag gÄr ner o tar mig en kopp kaffe o sÀtter mig i soffan! Vad hÀnder dÄ mÄ ni tro?! JO! Det ska jag tala om för er!! Regnet Àr totalt borta och solen skiner som aldrig förr!!!!! (SAY WHAT! Vad hÀnde liksom?!!! NÀr försvann regnet? NÀr kom solen?! AlltsÄ, whaaat???)

SĂ„ hĂ€r sitter jag nu. Irriterad pĂ„ den dĂ€r förbaskade solen för första gĂ„ngen i hela mitt liv!😂 Men visst! TĂ€nker jag efter lite extra sĂ„ var det Ă€ndĂ„ en god gĂ€rning jag gjorde dĂ€r. Eller hur!? 😊💗 Barnen Ă€r vĂ€rda allt i vĂ€rlden, Ă€ven om det sĂ„ skulle regna dygnet runt sĂ„ skulle jag göra om detta igen! SĂ„klart!

Var liksom inte sÄ förberedd denna morgon! Men nu kan jag gott skratta Ät hÀndelsen.. och njuta av solen och mitt kaffe!

Godmorgon pÄ er!
Puss & Kram đŸ–€đŸŒ·

  • life

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Vilken morgon❀nouw.com/johnssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229