En produktiv helg..

Ja men det blev det minst sagt ... 5 projekt avbockade denna helg.

1. Svarta sprayade detaljer (som barnen hjälpt mig med) Den stora ska upp på väggen medans den lilla ska få sin plats där i hyllan..
2. Chanel bok (lättaste projektet ever!) Hade en Label Writer hemma som hade klister på baksidan, var bara att skriva ut det jag ville ha - o sen klistra på boken - Done!
3. Spegelkub/spegelbox. Kär sak har många namn.. var bara synd att den tog sån enorm tid att göra. Hade köpt ett lim som tog lång tid att torka, skyller på det iaf! 😅 däremot berättade min kära mamma att hon har större speglar hemma som jag kunde få! Så i helgen blir det två ”Spegel projekt” minsann.
4. Sprayade ”knopparna” svarta. Dessa kommer från Ikea och har 5 olika färger, tanken är att sätta upp de i hallen. Så barnen kan ha sin favorit keps, osv på dessa knoppar.
5. Fick upp 1 av 3 lampa i köket idag, de andra två får svärfar komma o försöka sätta upp i veckan nån gång. Vet inte vad felet var, men något var tydligen helt knas! Blir bra till nästa helg iaf!

Så himla roligt det varit! Har många funderingar .. och ibland bara dyker det upp nåt som jag bara inte kan låta bli o testa göra.. typ som med dessa skalet hör ovan.. Hann inte med industri spegeln.. då det fattades två speglar, så i veckan får jag ta mig till Ikea o köpa ett paket till så får det bli Spegel bygge nästa helg vettja!

Måndag imorn igen, o klockan ringer tidigt igen. Imorn kör vi tillbaka till Jönköping.. bara hoppas att det är rätt lugnt på vägen.

Godnatt kära ni!
Kram 🖤

vill ni att jag filmar när jag gör nya projekt?

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229