En dag i lekparken..

OBOY! Fanns nästan inga parkeringar runt hela stan, de va sjukt mycket folk att mamma till o med "Nämen vad är det här egentligen"? Visst, vi Västerviksbor Är vana att Juli är fullt av turister Men wow... det är verkligen överfullt överallt - alla uteserveringar var fulla, gatorna var fulla, alla stolar man kan sitta vid var fulla.. alltså, ja! This was Crazy to see.. Alla verkar glömma bort att vi är MITT I EN PANDEMI. Att bara för man tagit sprutan som sägs vara super bra osv, så är allt över. Bara för det är sommar så tror man att viruset pausas eller vadå.. Ibland blir jag fan jävligt trött på oss människor!

Men upp till Stadsparken kom vi minsann. Och när vi åkte hemifrån tog pojkarna med sig varsin hoodie Ifall de skulle bli frusna. Det blev snarare Varmare ään vi trodde och solen kom fram o aldrig mer försvann-typ. Så varmt o härligt! Men jag föredrar gärna stranden och havet när det är Såhär pass varmt. Så imorgon har de lovat att de ska bli närmare 30 grader, så då blir det ta mig tusan Stranden, det är en sak som är säker.

Mellan grabben sover hos mormor inatt - så jag hoppas att jag kan få med henne till stranden också. Vore kul o ha en kaffe-kompis med sig. Men vi får la se imorgon! 😍 Nu ska jag försöka se färdigt på "Fatherhood" innan jag somnar denna gång. Tredje gången gillt. GODNATT. Fina fina ni! ❤❤❤

  • Postad i: Livet

Gillar