En berg-o dalbana.

Sista dagen på denna månad. En månad som gått som en riktig berg-o dalbana. Både enormt fort och med olika kurvor! Jobbet har väl gått relativt bra. Det är när jag kommer hem från jobbet som jag liksom känner av den ”riktiga smärtan”. Det är under jobbet som jag går in i den där ”working-mode” vilket är väl egentligen tur det! Dock synd att det inte kan hålla i sig tills man gått o lagt sig, o tagit sömn tabletten eller nåt!

Nu satsar jag på en Månad fylld av Energi och Mindre smärta. Ska trots allt börja sjukträna hos min sjukgymnast som är helt fantastisk! Sen i mitten av månaden ska vi sova på hotell - jag o mina grabbar o vi ska gå på Markus&Martinus konsert i Linköping 🙌🏻 Min glada o pigga farmor fyller 80 år! Hela familjen är lediga tillsammans hela sportlovet. Undra vad vi ska göra ihop en hel vecka. Men det ska bli helt underbart! Mina föräldrar kommer också hem från Thailand den 21/2, efter o ha varit i värmen i nästan 6v. O sist men inte minst, så fyller min absolut best best best friend, hon fyller nämligen år! Det ska vi förhoppningsvis fira med en dag på spa. Förr åkte vi på spa bara hon o jag, vid våra födelsedagar. Hoppas kunna göra det i år igen. Behöver lite Lisa-och-Linda tid känner jag. Jag skulle även vilja få in en bio-tid också, för o se nya Mr Grey filmen!!! Jag har boken hemma men jag har Inte valt att läst den så är sjukt nervös inför tredje filmen!

Aja, innan detta spårar ur.
Vi sover i mina föräldrars lägenhet idag. Ingen tv som fungerar. Tur är väl att vi hade med oss båda ipadsen, för barnen har den ena i sovrummet o ser en film innan de sover - o jag har den andra i soffan.. ser lite på Netflix innan jag också går o lägger mig. Jag är verkligen Så himla trött, ska bli så skönt att vara ledig i två dagar nu. Så vi hörs imorn igen,

Godnatt 💕💕

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229