Du underbara fredag..

Godkväll på er allihop. Idag har man haft en riktigt bra fredag.. trots att man inte sovit som man önskat under natten. Dagen började med att mormor kom på besök, drack lite kaffe sen begav sig jag emma och Olli ut på en promenad. Drack världens godaste kaffe på vägen ner till stan. Handlade lite finfint till finaste Oliwer. 2 nya dregglisar och 2 nya strumpor. Finis ;)
Runt kl 15 somnade Olli efter en lång dag utomhus. Så jag passade även på att ta mig en liten tupplur. Dock blev jag först väckt av mamma runt 15:15, och sen av Jessica vid 15:25. Så då kände jag att jag inte kunde somna om.. så gick upp! Då vaknade även Olli. Lille vännen. Efter endast 25min..
Åkte sen hem till min mor & far. Åt lite mat, och hade det allmänt underbart. Jag har så fruktansvärt ont i min rygg så det känns så himla bra att några andra tar hand om lilleman.. så min rygg får vila lite. Badade även Olli en sväng i mormor & morfars badkar. Det var sådär idag, han var så himlans trött..så det är väl antagligen inte lika kul att bada då. Olli sover över hos mormor och morfar inatt, och Niklas är ute på krogen en sväng ikväll. Jag sitter och kollar på kvällens avsnitt av Big brother. Sen ska jag mysa ner mig ordentligt i soffan framför en film tror jag.. om jag orkar, för inatt så gör det ingenting om jag somnar här! Wehu. :-) Vi hörs när vi hörs, Kram på er. ?
Fina katten.
Olli smakar Emmas glass.. MMMH, nam nam!
Påväg hem från stan..
Olli sover så gott i mormors säng. Älskade hjärtat! ?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229