Drömtydning đŸ˜±

<< VARNING FÖR MYCKET TEXT >>

Natten till igÄr drömde jag nÄgot sÄ hemskt att jag inte vÄgade somna om. SÄ jag lÄg dÀr mitt i natten i mörkret, tog fram min telefon och letade efter en förklaring till varför denna hemska "sak" dyker upp titt som tÀtt i mitt liv. Den dyker upp ett par gÄnger om Äret. Som om den vill sÀga mig nÄgot. Den Àr inte sÄ vÀrst söt. Mer Ät det andra hÄllet. Men iaf.

Jag vaknade vid flertal gĂ„nger under natten men första gĂ„ngen som jag minns att jag vaknade till ordentligt var vid 3.15, helt svettig och tĂ„rögd. Kommer ihĂ„g att jag Ă€r pĂ„ Oliwers skola o Ă€r pĂ„ vĂ€g till matsalen för att hĂ€mta Oliwer. Jag gĂ„r dĂ€r i den mörka (nĂ€stintill bĂ€cksvarta) lĂ„nga korridoren. Öppnar dörr efter dörr i hopp om att hitta Oliwer. NĂ€r jag sen öppnar dörr nummer 4 sĂ„ ser jag en skugga av nĂ„got sĂ„ hemskt som kommer emot mig, hinner knappt vĂ€nda mig om innan Den tog tag i mig. Jag hann knappt skrika till innan den fĂ„ngade mig. Och det var dĂ„ jag vaknade!

Jag gick upp o kissade och nÀr jag skulle lÀgga mig till sömns igen sÄ var jag sÄ rÀdd sÄ varje gÄng jag sÄg denna hemska sak i min tanke sÄ började jag tÀnka pÄ Thailand och havet. Just för att koppla bort det onda eller vad man nu ska kalla det. Jag lyckades faktiskt att somna om. Tills jag vaknade sÄ jÀtte ledsen o jag tror jag Àven skrek i verkligheten denna gÄng. DOCK minns jag inte vad det var jag drömde för jag vaknade nog aldrig till pÄ riktigt. vet bara med mig att jag vaknade men somnade eller nÄt. Men kl 5:15! DÄ vaknade jag helt o hÄllet o vÄgade inte somna om öh.

Jag minns att det var mörkt. . att jag letade efter en toalett. Alla de toaletter som fanns framför mig var upptagna utav ett gÀng tjejer (lite likt en klass som haft gymnastik) men i drömmen ser jag en lampa som blinkar trots att det Àr super mörkt överallt. Jag tar mig lÀngst in vid toaletterna. SÀtter mig pÄ toaletten och nÀr jag Àr klar, gÄr jag ut och möts av den dÀr otÀckingen igen. Den hÀr gÄngen slet Den tag i mig sÄ jag flög med Den en bit innan jag vaknade!

Jag blir lite rĂ€dd i kroppen nu bara jag tĂ€nker tanken. đŸ˜±

Och det sjuka Àr att Det kÀnns som den sista drömmen Har jag drömt förut. Lite sÄdÀr Deja Vu-feeling över den sista drömmen . SÄ sjukt lÀskig alltsÄ!

I era öron kanske det inte lĂ„ter sĂ„ vĂ€rst lĂ€skigt MEN jag lovar er! DET VAR RIKTIGT J*VLA LÄSKIGT!!

Efter sista drömmen vid 5.15 sÄ vÄgade jag inte somna om, lÄg o halv sov till jag kom pÄ att man kunde söka pÄ google om Drömtydning. SÄ jag samlade mitt mod vid kl 6 pÄ morgonen o Googlade. Det jag fick fram var;

Mörker: Att drömma att man befinner sig pÄ en mörk plats Àr ett mycket dÄligt omen. Men om du lyckas att ta dig ut i ljuset kommer allt att vÀndas till din fördel. Du kan vÀnta dig goda nyheter frÄn ett avlÀgset land.

Andar: Drömmer du om andar som Ă€r goda, kĂ€nner du dig trygg och beskyddad. Men Ă€r det andar som skrĂ€mmer dig, sĂ„ Ă€r du rastlös och hittar inte en inre ro.

Demoner: Det Àr din egen Ängest som spökar hos dig.

Svart: Vila, gÄ i ide, lugna ner dig, tid att reflektera, vÄga vara ensam, se styrkan, förÀndra, gör upp med ditt förflutna.

Skugga: En varning för okÀnda faror. TÀnk pÄ vad du gör!

Blir jagad: Trots att detta uppfattas som en mardröm ska denna dröm tolkas positivt. Den innebÀr nÀmligen att du bör försöka ta itu med ett lÄngvarigt problem.

Att jag flyger: att drömma att du flyger kan innebÀra att du behöver slÀppa problem som du ÀndÄ inte har nÄgon kontroll över.

Siffran 4: Ditt personliga liv stör dig.

FĂ„ngad: Att du drömmer att du Ă€r fĂ„nge/fĂ„ngad, kan tyda pĂ„ att du stelnat till, stannat i vĂ€xten. Är det nĂ„gon situation du behöver komma loss ifrĂ„n??

VĂ€ldigt intressant Ă€ven om det nu inte var till det positiva (som man hade hoppats haha)..     Ja man kan ju helt enkelt undra vad mitt undermedvetna vill sĂ€ga mig!? Vad Ă€r det Jag tydligen mĂ„r sĂ„ dĂ„ligt över? Vad Ă€r det som gör att den dĂ€r Svarta demon-grejen kommer pĂ„ besök? VARFÖR? Jag vet ju inte. Men vem vet det dĂ„? Vart finns svaret?

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229