Det blir inte alltid som man tänkt sig..

När livet känns som en berg och dalbana.
Från att starta dagen på topp på jobbet, med strålande humör och en bra-känsla i hela kroppen - till att ett par timmar senare, ligga på akuten!
💥💥💥

När livet faktiskt gör sig påmind! När man faktiskt känner att man lever!

Panikångest attack nummer två.
Rent helvete, med plågor, man hyperventilerar och tror man ska dö för man inte får någon luft, man kan varken prata, gå eller göra nånting annat än o andas! Paniken som uppstår när man knappt får någon luft dessutom! Panik! PANIK! Nej fy vale! Och på jobbet dessutom! 😩 Min värsta mardröm! Jag har fasat detta!!!! Detta är vad som händer när kroppen vägrar att samarbeta! Hjärnan vill mer än kroppen. Kroppen vill bara vila och orkar knappt mer än så. Är så less på det här! När ska min kropp och hjärna samarbeta igen?

Men nu står det panikångest på min to-do-list! Jag ska Bli kunnig inom det området. Jag ska ta reda på Allt! För jag vill Aldrig mer vara med om något liknande ever again!

  • life
  • Nära Västervik

Gillar

Kommentarer

Sandriiiz
Sandriiiz,
Har haft det tidigare också, fick då prova antidepressiv medicin och KBT. KBT kanske kan vara någåt?nouw.com/sandriiiz
lindaviberg
lindaviberg,
Hej, tack för din kommentar❣️ Anti dep äter jag sedan aug-sep, men KBT har jag inte testat? Vad är det? Jag går till en psykolog som försöker hjälpa mig må bra innerst inne. Man tycker ju de borde ge nåt positivt ☺️nouw.com/lindaviberg
Sandriiiz
Sandriiiz,
Kognitiv beteende terapi, du kan läsa mer på google eller http://www.kbt.nu/kbtinfo/kbt.asp?sida=kbtnouw.com/sandriiiz
Sandriiiz
Sandriiiz,
För mog fungerade det, kan vara värt att testa iaf...min panikångest försvann och jag slutade äta antidepressiva.nouw.com/sandriiiz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229