Dagens frukost tips

GODMORGON! 💛✨
Sovit gott? Jo men tack det har jag faktiskt också gjort. Vaknade relativt pigg dessutom, trots att båda grabbarna faktiskt vaknade innan kl 6(!!!!) Jisses. Men morgonen har varit lugn, Oliwer har gått till skolan och jag o mini har ätit lite god frukost.

Eller kanske borde skriva super god frukost! Så tänkte därför rekommendera det till er mina fina läsare! Det enklaste receptet, så vem som helst skulle klara av att fixa det.

Ägg&Bacon-muffins. Sonen tyckte att det smakade som min omelett eller äggröra som jag brukar göra. Så det är väl ett väldigt Gott Tecken på att de smakade gott. 😍

Tanken var från början att endast använda mig utav ägg och ”skinka eller kalkon”.. men såg att det fanns tärnad bacon hemma som hade kort datum så det fick bli det också.

Så det du behöver för De Här muffinsen är:
• 6st små muffins formar
• 3 st ägg
• 1/3 tärnad bacon frpk
• 6st skinkbitar.

Har du sån där stor hård eller mjuk ”muffins form” så är det ju toppen. Jag försökte först göra utan, men då ”ramlar” själva äggröran ur formen. Störigt. Så fick ta fram min muffins form och tack o lov för den! 

Du börjar med att sätta på ugnen på 200*c. Sen tar du fram din muffinsform, o lägger 6st små formar i. Sen lägger du varsin skinkbit i botten på varje form.

Sen är det dags att steka baconet lite. När det är klart så blandar du i ägget tillsammans med lite krydda/salt o peppar.

Och sist så blandad du i själva blandningen i formarna. Försök o fördela de jämnt. In i ugnen ca 10-15 min beroende på vad för ugn du har. Tadaaaa klart! Hoppas du gillar det! 👌🏻✨

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229