Bokat och klart!🚗💨

Igår bokade jag tiden för både uppskrivningen och uppkörningen. Det kommer dock inte ske på samma dag, utan det blev ungefär med en veckas mellanrum. Jag kommer försöka plugga teorin så mycket jag kan, då jag snart har semester och lite mer tid för läsningen så blir det mer då.

Jag tänker använda mig av mina appar på telefonen, likaså köra några fler gånger på körskolan MEN jag kommer köra mest med Niklas. Vi går som sagt snart på semester, så det lär bli en del körning då!

Jag är lättad över de tider som fanns.... men med handen på hjärtat, så blev jag sjukt nervös. Då det gått så fort alltihop, även om man haft målet att snart ha ett körkort i handen så har det känts som de varit ”så långt bort”! Nu blev det liksom på riktigt på ett sätt som inte riktigt går att sätta ord på..! Att det ska vara så svårt att förklara vad mina känslor säger.

Men jag ska prata med min körlärare på tisdag då jag ska dit igen. Så får vi se hur det här slutar. Han kanske inte alls håller med mig gällande tiden.. men han är trots allt ”bara min lärare”...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229