Barnrums inspiration

Jag bara längtar tills vi ska fixa ordning inne i barnens rum ♥️

Tanken var att fixa en sådan ⬅️ huvudgavel till Isak från början (ni hittar henne under namnet ”husnummerettj” på insta) och en sådan ➡️ till Oliwer (hittar hennes instagram under namnet ”nr13b”). Men så frågade min sambo mig om vi kunde göra något åt barnens rum, då Oliwer har alldeles ”för lite space för sin stora kropp” - så nu är tankarna tillbaka på att fixa ordning ett gemensamt sovrum med gemensamt playroom. Då de börjat komma överens enormt mycket den senaste tiden. Man känner knappt igen de - för ett tag sedan skulle de i princip slå varandra gula o blåa till att helt plötsligt vända o bli världens bästa vänner! ♥️👏

Jag hoppas verkligen att det håller i sig. Ett syskon är bland det finaste man nånsin har! Visst att jag är en tjej och fick två lillasystrar, men bröder ska väl ställa upp för varann mer? Blodsband o allt va det innebär? Aja!

Men då måste jag börja med att måla om väggen till vit, så de ser ”större ut” även med två sängar. 😄 Och sen börja planera lilla rummet - Vad ska finnas där inne? Hur ska det lösas? Osv. Jag hoppas att jag kommer kunna fixa ordning något bra åt båda våra skatter! Så skulle faktiskt kunna tänka mig att ha något liknande Batman som huvudgavel till båda grabbarna. Ska klura lite till. Och måla lite i Photoshop för o se hur det ”kan tänkas att bli”. Men jag tackar ”husnummeretj” och ”nr13b” för den otroligt fina inspirationen.

Detta kommer bli ett fantastisk projekt år 2018!🙏🏻

Ha en fin torsdag!
KRAM ✨

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229