Barnens klappar :)

Wow, helt otroligt vilka fina klappar barnen fick igår. Vet inte vad jag ska säga mer än ett STORT TACK till er allihop. Vilken otroligt fin familj man har! Jag blir helt tårögd. Iochmed att Isak är lite liten än, så tyckte han pappret och snörena var intressantare än själva innehållet. Men det blir andra bullar till nästa jul. Men en sak som jag såg bara lyste i Isaks ögon, det var såklart Babblarna-figurerna som han fick utav sin moster och mormor. Han till o med skrek imorse när jag visade han " den ursöta väskan " som figurerna låg i. De är ju bara för söta, det tycker till och med jag. :-)

Det saknas en pyjamas på bilden, men Isak har den på sig ;) ja vi var snabba å få på han den hehe.

Oliwer har inte bara en favorit-klapp, han ÄLSKADE verkligen alla sina klappar. Om man kunde leka med allting samtidigt så hade han garanterat gjort det!! Han var SÅ himla nöjd över hela dagen, och alla klappar som han fick. Han var även så himla hjälpsam när tomten kom, hjälpte den stackars tomten med att läsa paketen och även hjälpte till att dela ut de.

Fick inte med alla klapparna på bilden, saknas bland annat transformers gubbar, Turtles gubbar, ett till lego (han fick sammanlagt 3st våran stora lego-kille) , även något Lego-spel, 2 par tjockare vantar, en spiderman väska, ja, det var huuur mycket som helst! Gissa om det tog tid att öppna allt? Haha, själv var jag mest rädd över att han skulle kasta någon klapp i pappers-påsen då det slets upp paket efter paket.. men tur som haver så satte sig farmor bredvid och hjälpte till lite :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229