Babybelly v23 ✨

Lilla L i l l e b r o r ✨💙

Nu har det hänt en hel del i den här veckan, magen har spurtat rejält.. älskade lilla lillebror, som vi alla är så nyfikna på dig! Vi pratar både med dig och Om dig, varje dag! Du är redan en så stor del av vår familj!

Jag känner dina små knuffar varje dag, o jag verkligen älskar att få bekräftelsen av dig... en liten hint om dagen bara... 💙 Jag gillar magens storlek, kan fortfarande ha mina egna kläder men det känns ändå rätt skönt o kunna ha mina nya gravid byxor - även om de är lite stora fortfarande. Men snart så!

Du verkar vara en livlig bebis på både kvällen och morgonen, så jaaa.. vi får väl se hur det blir när du kommit ut. Hellre uppe på kvällen och tidig morgon än vakna mitt i natten, men det återstår o se som sagt. Jag har börjat förbereda mig mentalt med att jag snart ska gå hem på föräldraledighet. Jag o min chef har tillsammans planerat att jag går hem på Gravidpenning den 18/12, o det ska bli rätt skönt! Lagom till jul och nyår - o sen kan boandet komma i januari.

Vi fick en otroligt seg och jobbig start, så denna vecka har jag Äntligen kunnat slappna av och njuta av det lilla växande livet i min mage. 

Har även fått en sån sjuk foglossning så har börjat med fog-bälte men tycker det snarare bara blir värre. Kommer ringa till sjukgymnasten OM det inte bli någon förbättring inom ett par dagar. Hoppas på någon övning som gör att Värken försvinner. Vill inte o Kan inte ha det såhär..

Gillar

Kommentarer

elinnjl
elinnjl,
Så mysigt med bebismage 😍nouw.com/elinnjl
lindaviberg
lindaviberg,
Mjooo, lite kanske... 🥰nouw.com/lindaviberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229