Att välja växasäng.

Nu är vi på jakt efter en större säng till våran lilla mini här hemma. Han klättrar när som helst ur sin spjälsäng och jag har försökt tagit bort sidan men det går tyvärr inte. Dåligt gjort tycker jag. Hade jag tänkt till en extra gång när vi köpte sängen så hade vi aldrig haft det här besväret. Själva spjälsängen är Så fin, och vi har varit jätte nöjda med den fram tills idag.

Så nu är vi som sagt ute på säng-jakt. Det är rena rama djungeln där ute. Har kollat lite på Ikea men inget faller mig i smaken. Även kollat på blocket men finns bara såna där "äldre" sängar som man måste börja måla om. Känner inte riktigt att tiden räcker till, annars så är de så himla fina och otroligt vackra i ett barnrum. Inskolning på förskola om 2v och jag själv börjar arbeta igen om 3v. Känner inte för att lägga våra sista 2-3v tillsammans på att slipa och måla säng. Då köper jag hellre en ny som redan är vitmålad.

Kollade lite på jollyroom där såklart favoriterna inte fanns i lagret. Men man kanske kan kontakta kundservice för att fråga om de vet något om leverans eller nåt. Kanske värt ett försök. Jollyroom hade utan tvekan de finaste sängarna. Måste kolla med mannen också vad han tycker om de, sen får det bli en beställning vettja. :)

Klicka här så kommer du till sidan där jollyroom har sina fina barnsängar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229