2 veckor - VV

Första dagen blev jag otroligt chockad över min vikt! Hade aldrig kunnat gissa denna siffra själv usch! Negativa såklart! Sen vägde jag mig igen den 10/1 för att se om de hänt något. Jag hade annars bestämt för mig själv att jag skulle väga mig en gång i månaden, men den 10/1 så hade jag gått ner -0,3kg! Alltså! Inte lite arg man blev! Har inte fuskat en endaste gång heller!!! MEN så blev de ny vikt idag! 15 Januari - Dag 15 av viktväktarna.

Min första riktiga morgonvikt och vågen visade äntligen -3kg  denna morgon. Man blir mer inspirerad till att fortsätta på detta sätt när man nu ser att det händer lite även på vågen. Även om det bara är en siffra som visar sig! Jag förstår om det kanske blir mycket nu till en början, o att de blir en mindre siffra ju längre tiden går. Men än så länge funkar det kanon och jag är super glad!

Jag har alltså börjat med Viktväktarna sedan 1 Januari. Jag tog beslutet helt själv! Så himla kul o riktigt spännande! Man får lite mer vetskap över vad man egentligen stoppar i sig! Visst kan man tycka att det är löjligt att man får äta hur mkt frukt o grönt som helst, men Det är just det, man stoppar Inte i sig 10 äpplen eller 1 helt paket vindruvor! Man går aldrig o är hungrig för man har o kunna äta från den fria listan!!!

Som sagt, det har för mig funkat kanon o jag tror verkligen att detta är något för mig! 😄 Jag längtar till nästa måndag då det är ny vägning igen! HUR kan man ens längta efter nåt sånt? 😅

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229