19. Morning routines. / 20. Favorite Blogs.

19.) MORNING ROUTINS. Vi har tre olika morgon rutiner, en när jag är ledig mitt i veckan, en när vi alla börjar tidigt och en när vi alla är lediga!!!

Den första: när jag har en ledig dag mitt i veckan; då går jag upp med Oliwer vid 6:50, fixar ordning hans frukost och fixar mitt kaffe. Säger hejdå till han vid 8:00 då han går till skolan. Då sätter jag mig o dricker mitt kaffe och Isak äter sin frukost eller så sover han en stund till.

Den andra när vi alla börjar tidigt; den är den mest vanliga! Då går jag upp 5:30, sminkar mig och fixar klart mina kläder och barnens. Väcker barnen runt 6:00, och de går upp o gör sig klara inför en dag i skolan och på dagis!

Och den sista är när vi alla är lediga tillsammans, då finns det massvis med tid.. då kan vi äta frukost så sent som kl 10. Det ruckas lite på rutinerna då! Upp tidigt brukar oftast innebär tidigt i säng, men när man är ledig så brukar barnen få va vakna lite senare oxå.

20.) FAVORITE BLOGS. Jag läser inte så värst många bloggar, men de få jag faktiskt läser är riktigt underbara!

Kan tipsa om min absoluta favorit - både på bloggen och på Instagram -> @Interiorbyvanessa är min största inspiration gällande mitt hem! Hon har massa bra diy tips även fina budget tips!!! En äkta interior - drottning ♥️ Ett måste att följa var dag! Följ henne du också!

  • life

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229