Vi lever i ett samhälle där ilskan och hat kokar! Mina barn andras barn lever med ett hat som vi vuxna levererar vi vuxna låter vårat hat och besvikelse hur samhället ser ut gå ut över barnen. Har vi sjunkit så lågt att våra barn ska behövs bli slagträn över ilskan vi kan alla påverka så samhället blir bättre. Vi kan börja med att engagera oss i Att försöka göra samhället bättre till våra barn sluta låta våra barn bli slagträn för våran besvikelse och ilska över hur samhället ser ut. Låt våra barn få växa upp i ett samhälle som accepterar lyssnar på dom och motverkar mobbning och rasism ! Detta hatet som finns idag skrämmer och gör mig väldigt ledsen för mina barns skull och deras vänner. Barnen är våran framtid låt oss visa dom att de är det värdefullaste som finns i ett samhälle utan allt hat! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag kom dagen jag väntat på minus 30 kilo sedan juni i år jag är så glad jag har lyckats minska 30 kilo det är sjukt svårt Att ta in att jag varit så stor innan. Jag har övervikt kvar men nu är jag på god väg mina barn är glada min man med nu tänds mina förhoppningar att nå min normalvikt till sommaren. Jag har slitit och kämpat och inte gett upp jag fortsätter min kamp jag ska dit jag vill. Fy vad gott jag har gjort detta själv utan operation som många överviktiga behöver ta till jag har med viljestyrka fått mig dit jag är idag 30 kilo mindre

Likes

Comments

Jippi trots pepparkaks mys och julmust drickande 1a advent med barnen och min man har vågen fortsatt neråt. Denna tiden innan julen har jag tänkt mera på vad jag stoppar i mig och hur mycket. Föra julen var handen i kakburken utan eftertanke på mängden och kalorier som jag stoppade i mig. Jag är så stolt över mig själv jag klappar mig på axeln jag har lyckats bra tagit mig från 124,8 kilo till 95 kilo från juni i år jag har lyckats något som var omöjligt tidigare jag gjorde några tafatta försök som misslyckades av dålig motivation .

Nu har jag 25-30 kilo kvar till min normalvikt detta ska jag klara jag ska nå dit och jag kommer kämpa! Jag kommer på nyårsafton skåla med ett glas Champagne jag ska skålla för min kamp mitt lyckade alla kilon som är väck jag ska skålla för den forsatta resan och min fina familj och djur! Jag kommer skåla med min man Christer

Likes

Comments

Idag ska jag gymma på gymmet och baka två kladdkakor med mjölkchoklad i min son och dotter ska ha födelsedagskalas på söndag för släktingarna Vi ska äta kladdkakorna Med grädde och glass och tacos dryck vatten, julmust kaffe mums! Lunch idag grillad kyckling med ananas och majs mycket gott.

Likes

Comments

Jag är så glad min viktnedgång fortsätter jag kämpar på med promenader och gymmet jag ska ner till 90 kilo sedan under äntligen är jag under 100 kilo jag har gått ner från 96,7 kilo till 96 kilo. Jag planerar vilka fina kläder jag ska köpa och klänningar till sommaren till sommaren ska jag väga 70 kilo eller 65 kilo nu ska jag kämpa jag ska dit. Jag började 27 juni i år kommer jag i mål i då har jag kämpat i 1 år skulle jag nå 70 kilo till sommaren har jag gått ner nästan 55 kilo det är inte klokt vad jag vägt tidigare 124,8 kilo. 🌟😊 Jag ska baka apelsin pepparkakor någon dag till barnen de längtar julen börjar närma sig pepparkakor luktar så gott.

Likes

Comments

Jag märker en stor skillnad hur jag blir bemött nu när jag inte är lika tjock stor längre . Innan var det som ingen såg mig och i en affär var man noga att mina barn inte skulle pilla på sakerna för mycket vilket jag kan förstå.
Men nu jag tror det inte själv men tydligen jag mina barn besökte en affär som vi varit i tidigare när jag var 124,8 kilo tung mina två döttrar 4 och 6 år pillade lite jag sa så klart till dom jag kom ihåg förra gången då vi blev tillsagda det skulle vi undvika även om sakerna var så fina och mina prinsessor var så fascinerade . Samma affär samma butiksbiträden samma mamma jag och mina barn flera kilon lättare denna gången var det andra toner när jag sa till mina döttrar att inte röra den glittriga saken det gör inget nu var man förstående att mina döttrar var nyfikna och tyckte om saken jag va vad sa dom?
Jag var här inne 124,8 kilo tung med mina barn då var man besvärad att de röde nu förstående detta gör mig så ledsen jag är forfarande samma människa samma kvinna med flera kilon lättare.
Att man bemöter tjocka och mindre tjocka annorlunda är så fel även tjocka är också människor med känslor vikten gör inte människan! Kort från tiden där jag var större

Likes

Comments

Jag och min man gick med i partiet som medlemmar vi hade läst på deras partiprogram vi tyckte de hade vettiga saker. Vi hade hört Jimmie Åkesson prata på tv alltid så lugn sansad det tyckte vi om. Vi bestämde oss att bli medlemmar i det Sverigevänliga partiet som de kallar sig ett parti för alla. Förväntningarna var så höga det skulle bli så roligt att få vara del av ett parti som ville förbättra för oss alla i Sverige . Jag blev mera insatt gick på möten och visade mitt intresse allt var inte direkt frid och fröjd väl inne i kulisserna såg jag maktkamperna, skitsnacken om varandra bakom varandras ryggar falskspridningar allt för att förstöra för varandra muslim fientligheten finns hos flera av medlemmarna i Sverigedemokraterna muslimerna anses vara ett pack som förstör för svenskar nu finns det rötägg hos vissa muslimer och bra människor det finns det även hos oss svenskar . Det första stora medlemsmötet som var i Alingsås slutade med att alla skrek och gapade på varandra runt ett Stort bord jag var ny det var det första mötet som var i min kommun med Sverigedemokraterna jag hade inte träffat personerna innan bara pratat med dom på Facebook. Jag var så glad när jag skulle få komma till ett medlemsmöte köra känna se andra efter mötet skulle vi alla gå ut och äta mat ha det trevligt! Mötet slutade i kaos maten blev av för enstaka av oss jag var ledsen och chockad jag hade planerat utekvällen men en medlem till det skulle bli så trevligt det var en stor chock. Jag tänkte mycket vad är det jag gett mig in på har jag gjort rätt min man var chockad med. Jag lät det förbipassera jag intalade mig att det nog var en engångs händelse så fel jag hade. Jag blev inröstad som ledamot i styrelsen då kom nya smällen nu spreds rykten om mig och en till i styrelsen jag stod på mig den andra personen med det var inte omtyckt i samma veva blev jag sjuk mitt blodtryck hade ökat rejält jag mådde inte bra . Som mamma fyra barn två funktionshindrade barn orkade jag inte vara kvar i styrelsen med dåligt blodtryck på det jag fick avsäga mig min plats börja ta tag i min hälsa. Efter det skulle det bli lugnt tycker Man men nej då fortsatte kriget inom
Partiet och skitsnacket mot varandra och mig. Jag och min man tog ställning för hbtq- personer vi skänkte en regnbågsflagga till Alingsås kommun så de skulle kunna arbeta mera med frågor som rör hbtq-personer de blev väldigt glada i kommunen de hade använt flaggan flitigt i somras på olika engagemang . Sverigedemokraterna såg rött av det vi gjort nu hade jag skämt ut partiet mitt engagemang var inte omtyckt man tog även och diskuterade mitt dåliga engagemang på ett styrelsemöte där Man benämnde mig i namn . Jag var en helt vanlig medlem och min man inga politiska uppdrag vi skänkte flaggan som privatpersoner men fick ta emot skit för det av partiet vi var medlemmar i. Bråket tjafset fortsatte på mig flaggan mitt och min mans engagemang för hbtq- personer det fick visa i partiet se total rött efter mycket bråk och tjafs personangrepp och maktkamp där politiken försvinner allt styrs av bråken tjafset valde jag och min man lämna partiet . Nästan två år var vi med nu provar vi socialdemokraterna igen vi var medlemmar hos dom en gång tidigare. Jag var så arg ledsen under perioden Med bråket tjafset men jag tänker inte lägga mera energi på det partiet nu ska jag bara vara och ta hand om mig och min familj jag hoppas det blir bättre hos socialdemokraterna har Man inte provat vet man inte nu har jag provat Sverigedemokraterna en erfarenhet rikare för mig och min man.

Likes

Comments

Jag och några till kämpade på gymmet idag vid 10,30 tiden vi trampade på våra crosstrainer och några gick på Gåband.
Det som är skönt att träna vid den tiden eller på kvällen är lugnet Man behöver inte vänta på sin tur när Man ska använda något vilket passar mig. Tre män stod på gymmet idag och diskuterade keso olika sorter vad det kostar vad de använder det till i matlagning . Jag satt och tränade magen de diskuterade en bra stund om keso lite roligt Annas brukar det vara vi kvinnor som står och pratar med varandra om olika maträtter.
I omklädningsrummet när jag stod och klädde på mig stod två väldigt smala kvinnor och diskuterade mat.
Jag tycker inte om keso eller kvarg jag får inte i mig det. Jag tycker om Alpro soya produkterna de har jag ätit flera gånger helt okej smakar gott .

Likes

Comments

Jag har ett mål mitt mål är att nå min målvikt till sommaren 65-70 kilo jag kommer kämpa hårt för att komma dit. Dagens vikt ligger på 96,7 kilo det är en bit kvar men jag kämpat mig ner hit från 124,8 kilo jag kommer klara att komma dit jag vill. Vi var på Ikea idag och åt firade min man farsdag jag köpte nödvändiga reflexer till barnen och mig själv en trygghet nu i mörkret för oss alla även för hundarna.

Jag har redan julkänsla idag drack vi våran första julmust på Ikea och jag kollade på julsaker på Ikea det är ganska mysigt. Jag höll på att köpa pepparkakor och glögg men jag höll mig inte än vänta lite nästa gång jag handlar då kommer pepparkakor köpas.

Likes

Comments

Hittade kort hur jag såg ut när jag vägde 124,8 kilo stor skillnad jag provade mina nya träningskläder som jag inte har kunnat få på mig innan de har legat i gaderoben. 
Igår fick jag på mig dom jag är så glad!          Idag blev ett pass på gymmet 20 min crosstrainer och 20 min gåband styrketräning. vikten fortsätter neråt så skönt idag vikt 96,7 kilo Jag är så glad att jag lyckats komma hit utan operation jag är så glad över min nya hälsa att mina barn och man finns som stöd.
Jag hade ett val dagen då vågen visade 124,8 kilo hälsan var dålig skulle jag fortsätta gå upp i vikt riskera bli så sjuk att mina barn inte hade någon mamma kvar i livet min man mista sin fru jag var tvungen Att tänka på mina barn och Man mig själv jag valde mina barn Man och bättre hälsa !

Likes

Comments