Erna, jeg er redd!

Jeg er redd vrangforestillingene jeg er blitt fortalt jeg har, faktisk er reelle …

Jeg har i flere år vært redd terror på norsk jord og at IS-soldater skal komme inn i huset vårt og skjære av oss hodet. Jeg er redd for å sende datteren min i barnehagen, for jeg tror hver dag at en terrorist kommer inn og dreper store og små. Jeg er redd når jeg ferdes offentlig … Jeg er redd for å bli stukket med kniv, bli påkjørt, havne i en bombeeksplosjon eller oppleve masseskyting.

Nå som du åpner opp for at IS-soldater er velkomne hjem til Norge, er jeg redd marerittet mitt blir til en realitet. Jeg føler meg ikke trygg nå, og jeg føler meg iallfall ikke trygg når/hvis soldatene returnerer til Norge. Jeg har lest kommentarfeltene, og jeg ser det er flere som deler denne bekymringen med meg. Jeg trodde politikere satte trygghet for folket høyest, men der tok jeg feil.

Jeg kan svært lite om politikk, men jeg mener dette er en uforsvarlig politikk å føre.
Det er ekstremt ubehagelig å tenke at en IS-soldat kan ende opp som naboen min etterhvert. Du sier de skal bli straffeforfulgt, men de fleste vet vel at fengsel i Norge er luksus, og at man blir løslatt etter få år. Jeg tror ikke IS-soldater endrer seg ved å bli fengslet.

Å ha vrangforestillinger er skremmende, men ikke så skremmende som det er å lese det du forteller, Erna.

Jeg antar at dette brevet ikke når frem til deg, men du skal vite, vi er mange som er imot dette her.
Og vi er mange som ikke føler seg trygge i dette landet lengre.

Denne teksten skrev jeg i februar 2019, men jeg er fremdeles redd denne utviklingen.. 

#terror #politikk #ernasolberg #is

Liker

Kommentarer