xxl ¨enke¨

Hverdag

Omsider hjemme etter en lang dag med mye bil kjøring og skravling. I dag har jeg vært i Trøgstad med ei venninne og tatovert meg. Ja, dere leste riktig. Denne jenta har fått enda mere blekk på kroppen, og vil allerede ha mer. Så nå gjenstår det bare å få den til å gro, også planlegge neste tatovering.

Men den siste uken har jeg og Jim jobbet helt motsatt. Vi har omtrent ikke sett hverandre denne uken, så jeg føler meg egentlig ganske alene. Vi sier hadet på morgenen, og kanskje vi rekker å veksle noen ord på kvelden før jeg legger meg. Så vi har virkelig ikke hatt noe kjæreste tid i det heletatt . Selvfølgelig blir det veldig sånn når begge jobber turnus, men allikevel så er det på en måte litt kjedelig. Det kan være kvelder der jeg virkelig trenger min kjære hjemme hos meg. Men dette er noe jeg virkelig må bli vandt med da begge to jobber turnus og til tider helt motsatt av hverandre. Så denne uken har jeg virkelig kun vært husmor og xxl ¨enke¨. Veldig kjedelig for min del etter en så flott og koselig ferie, men sånn er hverdagen - så det er bare å bli vandt med den.


Noe annet som har skjedd denne uken er at jeg har følt meg utrolig uinspirert i forhold til bloggen. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive om, hva dere vil lese om og hva jeg eventuelt vil dele. Så hode mitt er veldig tomt om dagen. Kjedelig at det også er noe som fulgte med den normale hverdagen etter ferien, men hverdagen kom vell litt brått på oss begge. Jeg håper selvfølgelig ting faller litt på plass etterhvert, men frem til det - får jeg bare komme meg på jobb om morgenen også har treningen endelig kommet tilbake til hverdagen min. Så ting skjer. Jeg koser meg. Jeg føler meg bare litt uinspirert.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229