What to say?

Hverdag

I dag våknet jeg alt for sent. Jeg var så sinnsykt sliten i går kveld at jeg sovet med en gang og sov til langt på dag. Absolutt ingenting jeg ville. Men jeg er svært sliten om dagen, så å endelig ha en sove morgen. Det trengte jeg. Men sånn ble det jo, å det er ingenting jeg får gjort med det nå.
I dag er det torsdag og jeg har egentlig ingenting gøy å skrive om. Det er en helt vanlig dag for min del. Med jobb, jobb og atter jobb. Jeg kjenner både psyken og det fysiske trenger litt fri nå. Men jeg får holde ut 1,5 dag til før det er fri helg. Jeg er veldig glad for det nå at jeg prøver å ta meg litt fri helger også. Ikke bare jobbe heletiden. For det kan ikke være sunt med all denne jobbingen.

Men uansett jeg føler meg ganske tom for ideer i dag. Jeg er sliten og hode spiller ikke helt på lag med meg. Så det blir en lang dag, men allikevel så skal jeg holde ut. Jeg skal holde hode hevet og håpe at dagen blir bra selv om jeg føler meg relativt ubra. I morgen er det fredag og siste arbeidsdag denne uken. Det er noe å se frem til å jeg gleder meg.

Så selv om dette innlegget bare ble rot og klaging, så vet dere iallfall at jeg ikke har glemt dere helt i dag. Jeg er oppe å fungerer og teller ned timer til helgen. Men nå skal jeg fortsette på kvelds vakten, også håper jeg på ett mer innholdsrikt innlegg i morgen. God torsdag videre.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229