What a day!

Personlig

I går startet dagen min så utrolig bra. Jeg følte jo noe sliten etter natten før siden jeg sover veldig dårlig om nettene nå, men selv om jeg hadde sovet lite og hatt ett lite angst anfall rett etter jeg la meg. Så våknet jeg og følte meg ganske bra til sinns. Så jeg håper og trodde dagen ville bli nokså bra.
Men det ble den ikke. Dagen snudde på 5 øringen og det er lenge siden jeg har følt meg så nede som det jeg gjorde når jeg la meg i går. Jeg var sår i øynene etter alle tårene og hode mitt var helt utkjørt. Jeg var så langt nede at jeg bare ville legge meg i sengen og gråte meg i søvn.
Å ha vært deprimert over en lang periode gjør noe med deg. Den gjør deg så utrolig skjør, at det skal ikke mye til før det knekker igjen. Å i går knakk jeg helt sammen. Jeg følte meg rett og slett mislykket og deprimert. Så deprimert jeg ikke har vært på lenge. Jeg visste ikke hva jeg skulle tenke, gjøre eller si for å få humøret opp igjen. Men ingenting hjalp.
Så nå er jeg så uendelig glad for at jeg har 2 ekstra vakter på sykehjemmet også litt fri etter det. For det trenger både jeg og hode mitt. Vi trenger fri til og samle oss og kun tenke på oss selv. Får å være så psykisk knekt - det unner jeg overhode ingen.

Jeg har hatt det så bra lenge nå. Jeg har hatt det så godt med meg selv, med hverdagen min og generelt med livet mitt. Men når ting først går min vei og jeg kan nyte det. Da skjer det. Det er hver eneste gang. Jeg prøver å kvitte meg med ting i livet som trykker meg ned, men enda så oppsøker de meg og drar meg ned i sluket sammen med dem. Æsj. Jeg vil ikke ha det sånn her. Jeg vil ikke være trist lenger. Jeg vil kunne ha det bra og nokså problemfritt. Men det virker ikke som jeg kommer til å kunne få det.

I dag er det iallfall en ny dag. Å hver morgen jeg våkner så våkner jeg med åpent sinn og tenker «dette blir en bra dag». Det gjorde jeg selvfølgelig i dag også, men gårsdagen ligger i bakhode. Jeg prøver selvfølgelig ikke fokusere på det vonde, men det ligger der - om jeg vil eller ikke.
Så med denne dagen så skal jeg gjennomføre noen timer på arbeidet også får vi se hva kvelden bringer. Jeg er litt små sliten, så tror jeg kun blir værende hjemme og gjøre det vanlige. Tror ikke jeg orker tanken på å gjøre noe annet spenstig i kveld. Jeg trenger å være litt hjemme i fred og ro.
Så med det kan denne dagen fortsette og jeg - jeg håper selvfølgelig på det beste. God Fredag 🙌🏽

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229