Vi har kjøpt oss leketøy

Hverdag

I vinter sto vi på ski, noe jeg egentlig mislikte svært kraftig fra før av. Men etter turen i vinter, så fikk jeg litt mere sansen for det. Hadde bare vært en fordel om jeg var litt bedre.
Vi har både telt og store andre mengder med tur utstyr. Vi liker å være ute i naturen og er veldig for å prøve nye ting.
Så i sommer fikk jeg overtalt Jim til at vi skulle kjøpe oss en SUP. Eller stand up paddle board. Jeg fikk plutselig ett innfall og vips så hadde vi kjøpe den. Vi fikk den riktig nok ikke før helgen som var nå, men i går fikk vi endelig testet den. Det var morro og jeg er glad for at vi kjøpe oss en slik en, men vi skal nok bytte den og oppgradere til en bedre en.
Grunnen til det er at en ¨bedre¨ en er bredere og da er den litt stødigere på vannet. Så jeg tror det er en bra investering. Så om været holder sånn det har gjort nå i en ukes tid, så tror jeg SUP er en bra investering denne sommeren.


Jeg har ikke den beste balansen, så jeg syntes det var veldig behagelig å kun bli sittende på kne. Men når jeg blir litt tøffere og vi får oss ett bredere brett. Så skal jeg nok komme meg opp i stående. Er liksom det som er poenget med hele brettet da, så om jeg ikke kommer meg opp i stående er jo det veldig dumt. Så tiden vil vise om jeg faktisk klarer det, men uansett så er jeg veldig glad for at vi tok oss råd til å kjøpe oss en SUP også gleder jeg meg til å ta den med på ferie.

Men nå skal jeg avslutte arbeids helgen min med en kveldsvakt, så satser vi på at vi skrives i løpet av morgen dagen. Ha en fin søndag i solen, så skrives vi.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229