VELL OVERSTÅTT

Hverdag


God første dag jul og med vell overstått julefeiring. Da var julaften for i år omsider over for denne gang. Feiringen ble rolig og koselig, å vi koste oss alle mann. Vi spiste oss enormt mette og jeg tror alle ble veldig fornøyd med hva de fikk i år. Vi fikk til og med besøk av en liten nisse. Så da kan man vell ikke si at den er noe mere enn veldig godt gjennomført.

Jeg kan med hånden på hjerte si at det er godt at denne julen er over for denne gang. Nå kan vi kun nyte romjuls tiden og nyte selvskapet av hverandre. Ikke mere jule handling og stress, så det skal bli deilig og ta livet veldig med ro. Julen er generelt en veldig masete tid og jeg tror veldig mange glemmer helt å slappe av. Jeg personlig stresser ikke så veldig mye, men allikevel så er det jo ett styr å finne gaver til nære og kjære. Men jeg kom i mål i år også. Jeg håper alle mine nærmeste ble fornøyd med hva de fikk i år. Selv om jeg ikke ønsket meg så veldig mye selv, så fikk jeg utrolig mye fint. Jeg er kjempe fornøyd med hva jeg fikk i år også føler jeg meg veldig begjæret siden jeg har så mange mennesker som er glad i meg. Så ordentlig heldig.
Jeg vil ikke peke ut noe jeg ble mer glad for enn annet, siden jeg fikk så mye fint. Så alt jeg fikk var veldig bra. Tusen takk alle sammen ❤


Så nå har vi endelig kommet hjem. Vi er begge slitene og veldig mette. Så nå skal vi la roen senke seg i hjemmet og bare slappe av. Vi har null planer de nærmeste dagene, så det blir ikke veldig spennende hverdager for oss. Vi skal kun nyte hverandre og selskapet hjemme. Kjenner jeg gleder meg veldig til det, så det skal bli deilig og kun daffe hjemme.
Så nå skal jeg legge meg rett ut på sofaen også får vi se hva som skjer. Kjenner egentlig at jeg ikke orker så veldig mye, så skal bli godt og ikke gjøre noe som helst. Kort oppsummert; så har julen vært veldig bra. Men det er godt den omsider er over.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229