Velkommen hjem

Hverdag


Kan man egentlig si det? Jeg vet faktisk ikke. Men sånn er det nok en gang. Jeg landet på Gardermoen ganske så tidlig i går, men formen i går var rimelig redusert. Så at jeg satte meg ned og skrev om turen i går. Det orket jeg rett og slett ikke. Men da er jeg tilbake på norsk jord og har egentlig veldig blanda følelser angående det. Men sånn er det nok en gang. Normalen kaller og om få timer skal jeg tilbake på jobb. Om jeg er klar? Det vet jeg nå ikke.

Turen i seg selv har vært rimelig bra. Jeg har stor kost meg på ferie og kjente virkelig at jeg trengte det. Morsomt å besøke ett nytt land, og oppleve mye forskjellige ting. Og ikke minst kultur forskjellen på Norge og Thailand. Den er virkelig stor, men morsomt å ha opplevd den. Så nå er jeg hjemme og kan starte litt med blanke ark. Å leve videre i hverdagen. Formen er veldig bra psykisk, så at turen gjorde meg godt. Det er det ingen tvil om. Jeg føler meg litt sliten, men topp.

Nå skal jeg få slengt i meg litt frokost, også gjøre meg klar til jobben om ikke så lenge. Blir tungt meg en kvelds vakt. Men trøster meg med 3 dager fri etter kvelden i dag. 🤗

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229