Veldig skuffende

Reise


I går hadde vi planlagt en skikkelig date night. Med middag etterfulgt av tivoli. Da vi har hørt så mye bra om tivoliet i København. Så vi gjorde som planlagt. Betale inngangen og tenkte at siden verken hun i kasse sa noe eller at det sto noe skilt på utsiden, så var alt inkludert i inngangs prisen.
Vi gikk inn, fant en karusell vi ville kjøre og stilte oss i kø. Men det vi finner ut av da, var at man må ha ekstra billetter for å kunne kjøre karuseller. Vi går ut av køen, noe som er tilsynelatende flaut og finner da en billett automat.
Da vi sjekker prisen på hva karusell billettene koster, så koster de søren meg 290 kroner per pers. Noe som er helt sjukt - i mine øyne. Vi fikk ikke noe informasjon da vi gikk inn, og det sto heller ikke noe skrevet ved inngang. Så vi ble enige om at det var ganske skuffende og valgte derfor å ikke kjøpe slike billetter.

Vi gikk oss en liten runde, ganske irritert over at det var ett så dårlig opplegg - og gikk heller hjemover. Kjedelig at Danske turen vår skulle ende slik, men da de er så dårlig på informasjon som de er. Måtte det bare bli sånn.


Nå sitter vi klare til og sjekke ut. Planen videre i dag er å kjøre hele veien hjem til Norge. Jeg er litt usikker på hvor mange timer det kommer til og ta, men vi har ikke noe hastverk. Så det blir en kose tur hjemover. Selvom gårsdagen ikke ble helt som planlagt, så har vi kost oss veldig. Vi har slappet av, drukket billig øl og kun vært oss. Noe som har vært veldig deilig.
Nå er turen over for denne gang, så håper jeg det går fort til neste gang vi kan reise på tur igjen.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229