Vær snille mot hverandre

Personlig


Jeg blir så skuffet og ikke minst trist på andre sine vegne. Det er så sinnsykt mye internett trakassering at jeg ikke har ord for det en gang. Hvorfor skal vi være slik mot hverandre, hvorfor kan ikke bare alle være venner?
Jeg trodde personlig dette var noe man opplevde i tenårene, men nå sitter jeg her 10 år senere og det er fortsatt slik. Voksene mennesker! Det er det jeg pleier å kalle oss, men er vi virkelig det med måten vi behandler hverandre på. Vi trykker ord i munnen på hverandre, og finner på historier for å såre hverandre. Altså, jeg er for gammel for dette. Jeg har ikke psyke til dette - men allikevel så oppsøker dette meg, selv etter 10 år..

Nei, ærlig talt unge mennesker der ute. Hver så snill og vær snill mot hverandre. Du vet aldri hvor skjør den personen på andre siden av skjermen er.

Be good to each other!


Jeg skulle så inderlig håpe jeg kunne gjøre noe med dette. Være en talsperson for dette, men det kan jeg overhode ikke. Jeg er bare en dråpe i det store havet, og mange mener at jeg ikke hadde noe jeg skulle sagt. Å det har jeg nok på mange måter ikke. Men det jeg skal gjøre, er bare å være mot andre - sånn jeg vil de skal være mot meg. Men hva hjelper det? Altså hva skal jeg si. Jeg vil jo bare at vi skal være snille mot hverandre, og ikke trykke ned en person for å få en selv til å føle seg bedre.
Jeg vet at noen garantert kommer til å ta det jeg skriver nær seg, men DU skal vite at jeg ikke har noe bak tanke med det jeg skriver. Det eneste jeg vil er at alle skal være snille med hverandre og behandle hverandre med respekt og forståelse.

Jeg selv angrer på mye jeg har gjort mot andre, og ikke minst mye jeg har sagt. Men har jeg tjent noe på det? Nei, overhode ikke. Så av det har jeg lært utrolig mye av meg selv og livet. Jeg har valgt å endre meg selv og holdninger til medmennesker. Å akkurat det er noe jeg er veldig stolt av. Jeg har klart å endre meg selv, å få ett bedre syn på andre mennesker. Men jeg kunne sittet hele kvelden og skrive hvor mye jeg vil vi skal ta vare på hverandre, men det kan jeg ikke - for jeg tipper flere av dere har falt av teksten allerede. Men uansett; vær snille mot hverandre - hver så snill <3

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229