Vår siste kveld

Hverdag

Det er utrolig hvor mye kan irritere seg over små ting, men allikevel så er det ikke smått når det surrer rundt i hode ditt allikevel. En ting jeg er generelt lei, er ekser som stalker. Når en eks partner sier at man ikke skal ha mer med hverandre og gjøre. At h*n har gått videre, da burde man faktisk ta hintet. Så kjære deg der ute. Nå burde du virkelig ta hintet. Det holder nå.


Men i går hadde jeg og min kjære vår siste kveld sammen før han dro på kurs. Han skal på kurs med jobben og blir borte ett par dager. Det er ikke lengre enn til Fredag, så jeg skal nok overleve uten han til det. Men i går koste vi oss veldig. Vi spiste en bedre biff middag, spilte tv spill og så på serie. En ordentlig kose kveld for bare oss to.
Vi har det veldig fint sammen når det bare er oss to. Vi ler, tuller og kan han veldig dype samtaler. Så jeg trives veldig godt i hans selskap.

De kommende dagene skal jeg selvfølgelig bruke på jobb. Viktig å få litt ordentlig ut av dem, når jeg først skal være alene noen dager. Jeg trives veldig godt alene, men jeg trives enda bedre i ett ordentlig selskap. Så at det er litt kjedelig å bli sittende alene i noen dager, det skal jeg ærlig innrømme. Men det er alltid sunt og være litt fra hverandre. Så til helgen igjen - kan vi endelig kose oss.

😍😍😍😍

Så nå skal jeg reise på cafe besøk med ei venninne, før jeg reiser videre på sen kvelds vakt. Sen kvelds vakt betyr at jeg skal komme til klokken 24:00. Så blir en lang kveld på meg, med andre ord.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229