Uvanlig kveld

Hverdag, Høydepunkter


Selv om jeg ikke var helt i form i går på dagen i går. Så kunne jeg overhode ikke sitte hjemme og surmule. Grunnen til at jeg ikke var helt i form, kan jeg selv skylde meg for.
Jeg hadde som vanlig glemt å ta tabletten min. Å når jeg ikke har tatt den på et par dager. Blir jeg rimelig uggen og ekkel i kroppen og ikke minst hode. Dette vet dere. For dette er noe jeg selvfølgelig har skrevet om før.
Men i går kveld inviterte ei venninne meg til hockey kamp. Noe jeg egentlig syntes er veldig morsomt, men drar alt for sjeldent på. Jeg er nesten oppvokst i en hockey hall. Så jeg burde egentlig dra mere på det. Ikke bare fordi jeg syntes det egentlig er skikkelig gøy, men fordi det er liksom noe helt annet også.
I hockey skjer det litt mere, det er mye mere spennende enn fotball og stemningen der er veldig bra. Jeg er ikke stor supporter. Men dette er absolutt noe jeg vil gjøre igjen.


Jeg prøvde å motivere min kjære til å kanskje bli med på en hockeykamp i nærmeste fremtid, men han virker ikke kjempe entusiastisk. Så valgene er enten å dra dit selv, eller så vet jeg at jeg har ett par venninner som synes det er gøy. Så at det blir mere hockey på meg i fremtiden - det skal dere overhode ikke se bort i mot. Jeg kan overhode reglene, men gøy er det allikevel å jeg lærer vel med tiden.

Så etter kampen levde jeg på en liten lykkerus. Det er virkelig godt å føle seg så vel. Så selv om dagen ikke startet spesielt bra. Så kom den seg veldig og kvelden ble absolutt minneverdig.
I dag er det en helt vanlig Onsdag. Det betyr altså jobb for min del og ikke spesielt mye annet som skjer. Så ingenting å sette hæla i taket for, men sånn er livet for oss vanlige arbeidsfolk. Så nå skal jeg gjøre meg klar til kveldsvakt, også får jeg bare ta dagen som den kommer.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229