Uken som gikk #4


Akkurat nå -
Er jeg nettopp ferdig på kvelds vakt og er egentlig ganske skutt. Men jeg kom på at jeg hadde glemt å skrive ¨uken som gikk¨. Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, før jeg tar jeg kvelden. I morgen er dyrlegen med lillegutt.

Ukens opptur -
Bursdags festen til Caroline. Vi samlet en gjeng med flotte mennesker og egentlig hadde det ganske koselig. Jeg hadde tidenes kveld, og gleder meg allerede til neste gang.

Ukens nedtur -
All jobbingen. Jeg jobber veldig mye fremover. Å det er veldig kjedelig, men det er sånn livet mitt blir en stund fremover.

Uken begivenhet -
Kvelden jeg var ute å spise med Caroline på selve bursdagen hennes. Det var veldig koselig, og det er godt vi kan gjøre sånne ting sammen også bare oss to.

Mat opplevelse -
Julemiddagen. Jeg har spist årets første julemiddagen denne helgen, og det smakte himmelsk. Det er virkelig noe jeg ser frem til hvert eneste år. Så nå gleder jeg meg bare til juleaften.

Neste ukes mål -
Egentlig orker jeg ikke sette meg noe mål for neste uke, siden jeg vet hvor full den er allerede med bare jobbing. Så uken får bare komme, og jeg får bare jobbe på en stund til. For ett liv..

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229