Uken som gikk #5


Akkurat nå - Sitter jeg nesten klar for kvelds vakt. Jeg har planlagt hele før juls uken med mamma, og for at vi skal komme i boks til helgen. Så må vi bare stå på. For å være ærlig, så passer det veldig dårlig at jeg har full arbeids uke. Men sånn er turnus livet.

Ukens opptur - Selvom jeg har jobbet hele uken så har jeg prøvd å finne på litt ekstra for det om. Så jeg var på en liten roadtrip på Lørdag, og det var veldig koselig. Vi kjørte helt til Hønefoss, også tilbake via Lillestreøm hvor vi kjøpte middag. En ordentlig koselig kveld. 

Ukens nedtur - At de Norske håndball jentene tapte VM. Det var utrolig trist, og skikkelig ikke fortjent. De er best, men når man ikke klarer å prestere i en finale - da blir utfallet sånn. Trist, men sånn er det.

Ukens begivenhet - Ingenting. Absolutt ingenting som jeg kan definere som en begivenhet har skjedd denne uken.

Mat opplevelse - All junkfooden jeg har spist denne uken. Denne uken har jeg virkelig spist alt som har falt meg inn, men hallo! Det er snart jul, så da er det jo lov og kose seg litt ekstra.

Denne ukens mål - Ja, hvor skal jeg begynne? Jeg burde bli ferdig med julegavene, tilbrakt tid med venner, pyntet til jul hjemme, kjøpe juletre og selvfølgelig få feiret jul med familien. Så selvom denne uken kommer til å bli travel, så skal jeg gjøre det beste ut av denne jule uken. Det er selvfølgelig en travel tid, men det er viktig å ta seg tid til å nyte.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229